- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
-
koko52
nagyúr
Szerintem elég vegyes mindkét oldalon. Nálam pl nem látsz gyűlölködést, támadást. Én ár/érték vásárló vagyok. Ezért volt Intelem 98' óta egy kivétellel az Athlon64. Most is van Inteles gépem. Kárörvendés inkább az Intelnek szól, hogy kapják magukat össze. Illetve láthatóan nagyon jót tett a piacnak is ár és magok szempontjából. Ezért mindenkinek örülni kéne a Ryzen/EPYC/TR sikerének.
-
ceia
őstag
Igazából egyik sem egy jó játék, de legalább választékos a kínálat.
Csak vessük össze: Az amd-s posztok támadóak, kárörvendőek, gyűlölködőek. Az intelesek békések, kultúráltan szólnak hozzá. És ezt bármelyik fórumon tetten érhetjük. Mi lehet az oka? Az amd-s frusztráció előtörése a sokéves alulteljesítés miatt?
-
koko52
nagyúr
Ha arra gondolsz, hogy a 10.gen 4.8 Ghz-en egy 240-es vízzel 93C és 240W fogyasztás mellett throttlingol a teszt alatt, akkor szerintem az nem felnagyítás, hanem egy elbaxott széria. 9.gen ami élhető szint a 10. süllyesztőre van ítélve. Továbbra is várjuk a valódi előrelépést. Még egy fanboy kolléga, aki csak a high end cuccokat veszi már megjelenéskor ő sem vett 10.gen-t.
-
janeszgol
félisten
válasz
drotsztyuart #7 üzenetére
Pf, hagyjál már a korrupt, hazudós, béna Intellel.
Tudod mikor vennék ma Intelt? Soha. Akkor se kéne, ha ingyen lenne.MaraTóni, abból semmi nem lesz.
-
MaraTóni
tag
"Intelnek blama, hogy hardverileg sehol sincs az AMD -hez viszonyítva"
ez azért kemény kijelentés... kicsit olyan tudathasadásos
én erre leszek kíváncsi, szerintem vagy az Xe-t mutatják be, vagy a 7nm elkészült és az első hivatalos "tesztpéldányokról" fognak beszélni, és év vége felé akár jöhet is rajta valami szerverre vagy mobilra, jövőre meg símán minden ahogy megigérték
ha ennél kevesebb valami, akkor az elég nagy "blama", és marketingmelléfogás -
Vektast
aktív tag
válasz
Szegény pici intel fanboii, olyan nehéz lehet nektek manapság... Nem irigyellek.
-
Azért az NVIDIA kicsit jobban megerőltette magát és AAA játékot adott minden hasonló esetben. Persze jó dolog ez az extra, de valami nagyobb címek többet segíthetnének, még ha az árba minimálisan bele is van építve.
-
wooqt
csendes tag
Kicsit el van túlozva ez a dolog. Szerintem teljesítményben teljesen versenyképes az intel, sőt játékokhoz még mindig jobb egy hajszállal. Amiben hátrányban vannak az az ár/érték arány, a számítási teljesítmény, a fogyasztás/hűthetőség (a highend prociknál) és az OC felár (K-s proci kell hozzá és Z-s alaplap alá a memória tuninghoz is).
-
jeni
félisten
válasz
Miért te alkoholista voltál korábban?
-
drotsztyuart
tag
Nyilvan a vilag szegenyebbik felen veheto igenybe...
#5:
Ja akkora blama, hogy egy 5 eves architecturaval sanszal birkozik a csodamd-vel.
Es az intel szekhaz budiulokei tobbet ernek mint az egesz amd.
Es ha a fele is igaz abbol amit irsz akkor se tart minden orokke.
Szerintem ne igyal ma mar tobbet... -
Busterftw
nagyúr
-
jeni
félisten
Intelnek blama, hogy hardverileg sehol sincs az AMD -hez viszonyítva.
Nagyon le van maradva.
Én biztosan nem a játékkupon alapján döntöm el,hogy milyen gépet rakok össze.
Erre jön néhány játék kuponnal.CIKI!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
duracell89 #1 üzenetére
Szerintem itt inkabb azok jonnek kepbe, akik epp valasztanak teljesitmenyben ket hasonlo tipus kozott (Intel es AMD), de a promocio segit eldonteni vegul melyiket veszi.
VGA-nal ez inkabb igaz. Pl anno Vega 56-hoz ha jol tudom jart sok jatek, inkabb vettek az mint a 1070-et.
-
duracell89
senior tag
Tételezzük fel, hogy aki külön vesz CPU-t és gépet maga épít az valamennyire képben kell legyen mi merre hány méter. Vajon létezik olyan, egészséges kognitív kapacitásával rendelkező ember, aki ilyen promók miatt vesz egy bizonyos CPU és nem a hosszútávú elvárható teljesítmény/ár arány miatt?
edit: naív kérdés persze.. ha nem létezne, nem lennének ilyen promók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest