Új hozzászólás Aktív témák

• Lmh

őstag

válasz Prof #171 üzenetére

Hát oké, érthető, hogy így hirtelen elfogyott, vagyis pontosabban megértem, de számomra nem érthető, hogy ez ennyire nem volt várható, hogy ilyen kelendő lesz, pláne így karácsony elött. Ahogy nézem 1 hónap alatt full kifogyott a magyar piacról. Életemben nem követtem még semmilyen notebook vagy egyéb komolyabb értékű számítástechnikai eszköz forgalmát a magyar piacon, de mint laikus szemlélődő, nekem ez óriási luxusnak tűnik, hogy feltételezem, itt van egy komoly létszámú vásárlóerő akik még vásárolnának a termékből és egyszerűen nem lehet kapni. És nem fél év után, vagy nem az év közepén, hanem karácsony elött, 1 hónappal a termék bejövetele után.
    Ilyen frankón elő szokott fordúlni máskor is? Fura, hogy mekkora bevételkieséstől esnek el így... Mondom mégegyszer, erősen kétlem, hogy nem számítottak ekkora keresletre.

Egyébként tényleg nem ismerem a számtech piacot, hogy működik ez...? Lassacskán fog visszatérni a boltokba, ahogy a boltok rendelgetek, vagy ilyenkor egyszercsak jön egy új nagy szállítmány és megint lesz egyszerre kb minden boltnak? Vagy kifújt, ennyi 1 hónapig árultuk, akinek ekkor kellett pont ez a gép az megvette, aki ebben az 1 hónapban meg pont nem figyelt, vagy pár héttel késöbb kezdett nézelődni az keressen mást ( fura lenne )?

Érdeklődéssel várom az útmutatást, hogy valaki bevezessen a Samsung óriásgyár agyának rejtekeibe. :U

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák