Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz kulcsarb #10 üzenetére

nem vitatkozok, de nálam ez nem áll fenn... régen daráltam rendesen a floppijaimat, de mostanság dvd-kkel már más a helyzet :)

vinyóim meg így jöttek időrendben:
    kb '96-ban: 40megás wd, '99-ben 4.3gb-s quantum fireball, 2001: 40gigás maxtor, 2004: 120as samsung, 2007: 160as seagate+250es samsung...
    '96-2001-ig 1000szeresére nőtt a háttértár 5év alatt... azóta pedig 8év alatt durván 10szeresére :) csökkent a növekedés mértéke arányokat tekintve sokat és mostanában elférek... megtanultam az évek alatt szelektálni is, ha fogy a hely :) (tipikus gyűjtőmániás vagyok: sok sz@rt felhalmozok tudtomon kívül is és ha válogatni kell, csomó szemetet ki tudok dobni :) ) dvd-t meg elég ritkán használok... főleg csak ha filmet nézek, akkor beteszem az asztali olvasóba és kész... ami igazán fontos azt szeretem a háttértáron tartani mindig :)

na, rövidre zárva: pl nálam nem áll fenn egyáltalán, amit mondtál... pl fényképezőnél is talán 32megás kártya volt a régi vga felbontású "gépemben" és 1gigás van a mostani 7.1mpx-eles kompaktban... a te arányaid alapján kb ugyanolyan gyorsan kellene megtelnie a mostani kártyámnak is max felbontásban, mint a réginek, de ez sem áll fenn nálam :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák