Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz PirosHello #879 üzenetére
Thx.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
válasz PirosHello #877 üzenetére
Teszel egy linket hozzá? Ki tudja mikor jön jól.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
válasz PirosHello #875 üzenetére
Alzás 3A-es, nekem megfelelt így is. Ezeket használtam sokáig, de már nem kapható: [link] Most ilyet vettem, ezzel volt szerelve amíkor lehalt. [link] De van kerek forgatható is, csak azt nem szeretem. Vigyázni kell ezeknél a nagy árammal, mert ha rossz a kontakt akkor rendesen felhevül a csatlakozó.
-
kpityu2
őstag
válasz hunluigi #873 üzenetére
Persze. Végigpróbáltam mindet. Vezetéket is, töltőt is. Samsung töltők. "de hiába dugok rá akármilyet". Kifújkáltam. Ellaposított fogpiszkálóval óvatosan körbetörölgettem.
Csak azért kérdem, hogy van-e valami ismert típushiba, vagy küldhetem szervizbe.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
Sziasztok. Tapasztalt valaki olyat, hogy egyik napról a másikra nem megy a töltés? Mágneses töltőkábelt használok, még az se lehet, hogy a ki-be huzogatástól megfáradt. Pont azért használok mágneses csatlakozót. Kivettem a mágneses csonkot, de hiába dugok rá akármilyet, ha elkapja akkor is csak minimál áram (300 mA) csordogál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest