- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kerekfej #266 üzenetére
Tudom, hogy semmi sem elég jó nekem
, de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.
A maradék cikk érdekes, és bár ez sem állítja explicite amiről itt szó van, olyan szempontból biztató, hogy a csatlakozó elég sok abúzúst elvisel. Az internetes fórumokból inkább az jön le, hogy a cserebere elég sok buktatóval jár, pl. a RIM meg a samsung headsetjei nem összecserélhetők. És éppenséggel az SGS-sel kapcsolatban panaszkodtak, hogy nem igazán szabványos (pont a cikkben tárgyalt video kimenet miatt(?)).
Mindenesetre hajlok rá, hogy feláldozom a készüléket, és kipróbálom. (Bár speciel mp3 lejátszónak praktikusabbnak tűnik az iaudio: kisebb, és jobban bírja a leejtéseket az eddigi tapasztalatok szerint...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Microsoft Excel topic
- Anime filmek és sorozatok
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest