Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz kerekfej #266 üzenetére

Tudom, hogy semmi sem elég jó nekem :) , de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.

A maradék cikk érdekes, és bár ez sem állítja explicite amiről itt szó van, olyan szempontból biztató, hogy a csatlakozó elég sok abúzúst elvisel. Az internetes fórumokból inkább az jön le, hogy a cserebere elég sok buktatóval jár, pl. a RIM meg a samsung headsetjei nem összecserélhetők. És éppenséggel az SGS-sel kapcsolatban panaszkodtak, hogy nem igazán szabványos (pont a cikkben tárgyalt video kimenet miatt(?)).

Mindenesetre hajlok rá, hogy feláldozom a készüléket, és kipróbálom. (Bár speciel mp3 lejátszónak praktikusabbnak tűnik az iaudio: kisebb, és jobban bírja a leejtéseket az eddigi tapasztalatok szerint...)

Új hozzászólás Aktív témák