Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasper07
tag
válasz
andrisbandi #10815 üzenetére
Hali!
Ez lesz, köszi!
-
Burt1793
veterán
válasz
andrisbandi #10483 üzenetére
Nekem a legelső van meg, hang nélkül beletekergettem, nem tudom mit mondott róla. Egész jól néz ki ez a tok, nem vastagítja nagyon, a gombok jól elérhetőek, le nem esett még a telefon, szóval nem teszteltem, nem is akarom. A hátulján kicsit fura a felirat, illetve a dudor. Vízben is volt tokkal, bírta.
-
oszi666
őstag
válasz
andrisbandi #9971 üzenetére
Nem hiszem mert ugyanez a sim masik telefonban teljesen jol mukodik. De koszi az otletet!
-
glocker
tag
válasz
andrisbandi #8693 üzenetére
igen gyári android... és csak play-ről letöltött app-ok... de ezek között sincs semmi extra...
nemrég telefonálni nem lehetett vele... eldobálta a kimenő hívásokat, azután meg már a bejövőket se mindig fogadta..., cash törlés és azt hittem, hogy megoldotta, pedig nem... most meg az előbb bekapcsoltam a wifit és utána vagy a skype indításra megfagyott... semmire sem reagált...
azt se tudtam, hogy kell resetelni... de a pwr + vol.down egyszerre 7másodpercentúli nyomása segített...
de hogy őszinte legyek, nem pont ezt várom egy 250e-re telefontól... (mondom én mákos vagyok, olyan helyen dolgozom, hogy én ingyen kapom ezeket... de ha fizettem volna érte, most biztos csúnyákat mondanék...)
-
drift007
csendes tag
válasz
andrisbandi #8680 üzenetére
Hogy probálta e már valaki,vagy tud e hasznos infót erröl a baromságrol ! Ennyire volnék csak kíváncsi egy hozzá értö személytöl ! Aki tudja is mit beszél
-
drift007
csendes tag
válasz
andrisbandi #8673 üzenetére
Örülnék ha lenne valaki ,aki próbálta már sikerrel. Mert nekem sehogy nem megy.
-
drift007
csendes tag
válasz
andrisbandi #8671 üzenetére
Nem konkrétan erre gondolok
https://www.youtube.com/watch?v=y_sQPE4xY1M -
Baros05
csendes tag
válasz
andrisbandi #8476 üzenetére
Mielőtt megvettem az S7-emet, én is alaposan körbejártam a garancia témát. Beszéltem GSM-es ismerőssel és a hivatalos samsung szervízzel is.
Nos:
- ha GSM-ben vásárolsz telefont, hiába írják, hogy "gyári garancia", a hivatalos Samsung szervízben csak akkor fogadják el, ha magyar a garanciapapír. A legtöbb GSM EU-s papírral adja, de a Samsung csak a MAGYAR GARI+MAGYAR SZÁMLA ellenében csinál vele bármit is.
- a Samsung 1+1 évvel adja a telefonját és ez kizárólag Magyarországon érhető el így.
A lényeg a garanciapapír. Ha az magyar, nem EU-s, akkor nyert ügyed van. Különben a Samsungosok nem veszik át, pont így akarják kiszűrni a szürke importot, hogy ne a sarki GSM-nél vedd meg, hanem valamelyik mobil szolgáltatónál vagy a Samsungnál.
Hivatalosan 3 színben jött be az országba az S7. Fehér, fekete, Arany. De sok GSM-nél található Rose meg Silver is...na azok tuti, hogy EU garisok. Illetve ha a tárhelye eltér a 32 GB-tól, akkor is cink van, mert kicsiny hazánkban csak 32-eseket hoztak be... -
600700
senior tag
válasz
andrisbandi #8476 üzenetére
Ezt a keszuleket a Samsung magyarorszag hozta forgalomba ?mert akkor regizhetsz a 2 evre. Vagy melyik orszagban van ra a 2 ev gyartoi gari ahonnan hoztak?
-
Csigger
őstag
válasz
andrisbandi #8238 üzenetére
Köszi, rá is csekkoltam elég jónak tűnik, még olvasok róla pár tesztet, de ennyiért simán megrendelem szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stabil pályára állt az Android 16
- Külpolitika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest