Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nem haragszom
Árgép, Árukereső, összehasonlítás, fórumátnézés megvolt
Ellenben nemrég belefutottam egy másik teló kapcsán olyan problémába, hogy a függetlennek hirdetett készülék brandelt volt - így némiképp megcsappant a bizalmam a megbízhatónak hirdetett boltok iránt, nem beszélve a garanciáról.
Talán nem elrugaszkodott feltételezés, hogy vannak itt olyanok, akik a fent felsorolt hivatalos helyeken kívül, de megbízható forrásból szerezték be a készüléket - engem igazából ezek érdekelnének (ők jobban tudják) . A szolgáltató pedig sajnos nem olcsóbb (két évre vetítve, hiába messze nem a legalapabb előfizetésem van) - ezért is érdekelne, hogy 180 körül van -e a fenti feltételeknek megfelelő megbízható hely.
A ROM csere elég távol áll tőlem (nem azért, mert nem tudom megcsinálni, műszaki ember vagyok, épp csak nem akarok ilyesmivel foglalkozni, ha nem muszáj), bár ha jól olvasom, ennél a készüléknél ez nem egy ördöngősség.
Akkor egy "szakmaibb" kérdés is: olvastam itt a fórumon olyat, hogy az eredeti Telenoros rommal lassabban merült a teló, mint pl XEH rommal - ez valid?(#19698) dekrer:
Ha jól olvastam ez nem jár a biztonsági flag (Knox?) átállítódásával.
Ez esetben lehet, mégis jobban járok a szolgáltatóval - itt legalább a garancia biztos.(#19699) Keem1: Köszönöm!
Igen, ezeket a boltokat néztem át én is. Az én szolgáltatóm 180 -ért adja a készüléket egy 8 ezres csomag mellé - mivel most telefon nélkül van hűségem, és a vásárlás emeli a tarifa díját, így ~ 210 -re jön ki a telefon két év alatt - igaz, ha akarom, ezt fizethetem részletekben. Ezért gondolkodom, hogy inkább megvegyem -e egyben 180 -ért. De ha 200 -nál kezdődik a megbízható, akkor ennek nincs értelme, inkább kihasználom a kamatmentes részletfizetés előnyét (nem szeretnék beregisztrráláskor rájönni, hogy ez mégsem az a ló, amit akartam)
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! -
Acheron
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és lehetőségként képbe került az S7E is. Telenorosként elképzelhető, hogy a szolgáltatótól venném meg. Ez biztosíték lenne a garanciára, de azt is olvasom, hogy a Telenor egyedül a hazai szolgáltatók közül nemigen csipkedi magát a frissítésekkel, és jelentősen le van maradva a többiekhez - és ,a független készülékekhez - képest.
A gyakorlatban jelentene hátrányt (és ha igen, milyet), ha a Telenortól venném meg, és nem cserélnék rajta ROM -ot, hanem maradna rajta a szolgáltatói?Nem szolgáltatói, de biztosan megbízható garanciával rendelkező készülék hol érhető el a legjobb áron? (MM, Edigital, Euronics gondolom ilyenek, de ők elég sokáig kitartják az árakat)
-
Acheron
őstag
Ma megnézegettem az S7 Edge -t közelebbről, egész pofás lett. A családban megfordult már pár darab Samsung, eddig nekem nem jöttek be annyira, hogy foglalkozzak velük, de ez az Edge tényleg szép lett, ügyesen játszottak a hajlított kijelzővel. Emellett sok érdekes funkció is került bele (hogy hasznosak -e, azt csak a használat tudná eldönteni)
Ezeket a "széle felé kékül" hozzászólásokat nem értem - valóban van egy, vagy akár két árnyalatnyi eltérés - ellenben a telefon széléig fut a képernyő. A legtöbb telón itt nem kékes színárnyalatba váltó fehér szín, hanem átlátszatlan fekete keret van... Most akkor melyik a jobb? (már egyébként ha a hajlított és szélig érő képernyő a user-nek jelent egyáltalán bármit is - de ha nem, akkor alighanem nem ezt a modellt nézi)
A kezelőfelülettel még barátkozni kell, trenírozom magam a feleségem Samsungján, gondolom ezt is meg lehet szokni. Sajnos fehérben nincs a szolgáltatómnál, a fekete és arany pedig annyira nem tetszik. Alszok még rá párat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest