Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz w333 #19703 üzenetére

Mondjuk úgy, van egy erős késztetésem erre, és alapos megfontolás tárgyává teszem. :D
    Ennek egyik mérföldköve, hogy lesz -e fekete készülék a központban...

(#19707) dekrer: :R

• Acheron

őstag

válasz Keem1 #19691 üzenetére

Nem haragszom :N Árgép, Árukereső, összehasonlítás, fórumátnézés megvolt :K
    Ellenben nemrég belefutottam egy másik teló kapcsán olyan problémába, hogy a függetlennek hirdetett készülék brandelt volt - így némiképp megcsappant a bizalmam a megbízhatónak hirdetett boltok iránt, nem beszélve a garanciáról.
    Talán nem elrugaszkodott feltételezés, hogy vannak itt olyanok, akik a fent felsorolt hivatalos helyeken kívül, de megbízható forrásból szerezték be a készüléket - engem igazából ezek érdekelnének (ők jobban tudják :D ) . A szolgáltató pedig sajnos nem olcsóbb (két évre vetítve, hiába messze nem a legalapabb előfizetésem van) - ezért is érdekelne, hogy 180 körül van -e a fenti feltételeknek megfelelő megbízható hely.
    A ROM csere elég távol áll tőlem (nem azért, mert nem tudom megcsinálni, műszaki ember vagyok, épp csak nem akarok ilyesmivel foglalkozni, ha nem muszáj), bár ha jól olvasom, ennél a készüléknél ez nem egy ördöngősség.
    Akkor egy "szakmaibb" kérdés is: olvastam itt a fórumon olyat, hogy az eredeti Telenoros rommal lassabban merült a teló, mint pl XEH rommal - ez valid?

(#19698) dekrer:
    :R
    Ha jól olvastam ez nem jár a biztonsági flag (Knox?) átállítódásával.
    Ez esetben lehet, mégis jobban járok a szolgáltatóval - itt legalább a garancia biztos.

(#19699) Keem1: Köszönöm!
    Igen, ezeket a boltokat néztem át én is. Az én szolgáltatóm 180 -ért adja a készüléket egy 8 ezres csomag mellé - mivel most telefon nélkül van hűségem, és a vásárlás emeli a tarifa díját, így ~ 210 -re jön ki a telefon két év alatt - igaz, ha akarom, ezt fizethetem részletekben. Ezért gondolkodom, hogy inkább megvegyem -e egyben 180 -ért. De ha 200 -nál kezdődik a megbízható, akkor ennek nincs értelme, inkább kihasználom a kamatmentes részletfizetés előnyét (nem szeretnék beregisztrráláskor rájönni, hogy ez mégsem az a ló, amit akartam)
    Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :R

• Acheron

őstag

válasz Acheron #19675 üzenetére

Sziasztok!
    Telenoros S7E tulaj tud esetleg segíteni ebben a kérdésben?
    Köszönöm előre is!

• Acheron

őstag

Sziasztok!
    Telefon vásárlás előtt állok, és lehetőségként képbe került az S7E is. Telenorosként elképzelhető, hogy a szolgáltatótól venném meg. Ez biztosíték lenne a garanciára, de azt is olvasom, hogy a Telenor egyedül a hazai szolgáltatók közül nemigen csipkedi magát a frissítésekkel, és jelentősen le van maradva a többiekhez - és ,a független készülékekhez - képest.
    A gyakorlatban jelentene hátrányt (és ha igen, milyet), ha a Telenortól venném meg, és nem cserélnék rajta ROM -ot, hanem maradna rajta a szolgáltatói?

Nem szolgáltatói, de biztosan megbízható garanciával rendelkező készülék hol érhető el a legjobb áron? (MM, Edigital, Euronics gondolom ilyenek, de ők elég sokáig kitartják az árakat)

• Acheron

őstag

Ma megnézegettem az S7 Edge -t közelebbről, egész pofás lett. A családban megfordult már pár darab Samsung, eddig nekem nem jöttek be annyira, hogy foglalkozzak velük, de ez az Edge tényleg szép lett, ügyesen játszottak a hajlított kijelzővel. Emellett sok érdekes funkció is került bele (hogy hasznosak -e, azt csak a használat tudná eldönteni)
    Ezeket a "széle felé kékül" hozzászólásokat nem értem - valóban van egy, vagy akár két árnyalatnyi eltérés - ellenben a telefon széléig fut a képernyő. A legtöbb telón itt nem kékes színárnyalatba váltó fehér szín, hanem átlátszatlan fekete keret van... Most akkor melyik a jobb? (már egyébként ha a hajlított és szélig érő képernyő a user-nek jelent egyáltalán bármit is - de ha nem, akkor alighanem nem ezt a modellt nézi)
    A kezelőfelülettel még barátkozni kell, trenírozom magam a feleségem Samsungján, gondolom ezt is meg lehet szokni. Sajnos fehérben nincs a szolgáltatómnál, a fekete és arany pedig annyira nem tetszik. Alszok még rá párat...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés