Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Pontosan ez a bajom a telefonnal mióta megvan, másfél éve. Napsütés, kültér remek fotók. Lámpa fény és beltér, képek nagy része f0s. Életlen, elmosott stb, mintha valami alsó kategóriás kínai csoda lenne. Rá szoktam. mozgó képekre, abból lehet néha kinyerni egy használható képet.
Fotók szempontjából nagy csalódás a telefon, pixel 6, ami előtte volt, köröket ver rá. Sőt , mi9t pro gcammel is.
Szóval szerintem nem újdonság a kamera gyengeség, ez ilyen. Talán a14 kamera redizájn javít ezen is, nemcsak az uin. -
tsimon995
csendes tag
Én is ugyan ezt tapasztalom. A családba van egy A52 pár napja össze hasonlította őket. Szobába lámpa világítás volt úgy csináltam a képeket. Miután össze hasonlította őket csalódott lettem. Azt vettem észre hogy az én képeimnek nincs vonalélessége, a részletek is itt ott el vannak mosodva, zajos is van bőven. Nem vagyok valami nagy fenyképész de azért többet vártam a készüléktől. 20Fe volt előtte és valahogy kép minőségben nincs meg az a WOW érzés. Hátha a frissítés segít ez és jobb képek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest