Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #13469 üzenetére
Nem akarok havonta,fél évente,évente átköltözni. Akkor se tenném ha milliárdos lennék és szotyi pénz lenne bármelyik telo. Van több hobbym is megértem ha valakinek ez az mert elég gyorsan frissülö technika aránylag mindig van valami kiprobálni való téma. Több forumba is láttalak. Neked telefonos boltod van vagy használt kereskedés? Vagy csak ennyire rá vagy gyogyulva a témára? Igazábol a kérdésem szempontjábol mindegy csak mindig érdekelt
Ha nem samsung és nem iphone akkor 3 évre még mi jöhetne szóba? Én jelenleg a 4 éves támogatással a samsungnál jobbat nem találtam. Ilyen romot fel le témát nem szeretnék stabil gyári cucc kell. Igaz az én telefonom sincs már támogatva de simán jó még minden és gyors is jó nem annyira mit a mostani toppok de azért nem annyira rossz ez se. De jobban örülnék ha még támogatva lenne. Elörendelni amugy nem szeretnék megvárnék egy két tesztet tapasztalatot. Igen nézegetem én is az aprot néha. Volt már hogy elcsábultam majdnem egy két jó árra de inkább megvárom az ujjat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 dual 5G 128 GB
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Black 6hó garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest