- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Fujifilm X
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
Pedig hidd el vannak ilyenek... Pl amikor a tecsóban sárosra színezve árulnak bitang méretű hulladék játékautókat... Sokan hiszeik, hogy menni fog...
A legszebb, hogy láttam amikor egy pasi vett egyet a kölöknek és rácsodálkozott, hogy 12 db !!! góliátlemmel megy ! Én is leültem... De a másikra meg az volt írva, hogy 14,4 V és brutális mAh-k ! Megnéztem az aksiját: féltenyérnyi, 1 cm vastag kocka... Szted ?! Ezzel meddig bírja ???? Mindkettő 20 ezer volt !!!Szóval nagy az isten állatkertje...és alacsony a kerítés...
De itt nyilván nem erről van szó !
-
fri
tag
Jó a videó...bár legfeljebb csak annyit bizonyít, hogy a lánctalpas terepképessége messze jobb az összelerekesnél...mondjuk jó lenne a fogyazstásmérőt is látni...ami megint nem bizonyítana semmit...
De egy ilyen menetre még utasként is elmennék !A többit az előttem szóló meg nálam sokkal jobban elmondta...
-
fri
tag
Jól van na !
Persze, hogy igazad van de én magamból indultam ki...nekem is vannak/voltak nagy terveim, aztán szarul haladtam velük... De ahogy az ötletet is elnéztem te jóval határozottabb vagy nálamLe a kalappal előtted, ha mégis kell a motor bármire, szívesen odaadom.
Fri
-
fri
tag
Tök jó amiket írsz ! A tescossal az a baj, hogy esetleg alapnak jó lehet de a benne lévő motorok hatásfoka lehet kaka...ezért fog sokat enni/gyorsan merülni az aksi... Sajnos éveken keresztül vásároltam a gyereknek ilyeneket, hiába mondták többen is, hogy ne tegyem... Aztán rájöttem nem véletlenül drágább a hobbiboltban vásárolt kicsit is neves cucc. Nem kicsit jobban megy és tovább is bírja
Sokba került a tanulás
Viszont ha veszel egy kicsit jobbat, készen, már megvan minden vezérlés is. Már csak azt kell ráépítened amit szeretnél, ami meg nem kell, akár tovább is tudod adni, így visszajön valamennyi az árából.
-
fri
tag
Jól van na ! Valóban keveset vezettem lánctalpast... DE: sokat legózunk és meglepő módon a forduláshoz pl. a lánctalpasnak sokkal több energiára van szüksége mint egy hagyományosan kormányozható járgánynak..az egyenesen haladás persze más dolog...
De még egyszer, mielőtt újra lemarháznál: nem vagyok sem hozzáértő, sem mérnök !
Ja, és el ne felejtsem: a legjobb szándék vezérelt !
-
fri
tag
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
Igazad van, de akkor inkább valami RC autó meltett voksolok, ugyanis, ahogy azt előttem is írták: a lánctalpas sokkal többet eszik ám ! Nem ismerem a keretedet, de én nemrég vettem a gyereknek egy használt HIMOTO-t. Összekerekes, difivel, mindenével, kaptam hozzá 3 aksit is ! Ez került 20 ezerbe... K....va jól megy ! Nem eszik sokat és a terepet is bírja. Pedig mi aztán küldjük rendesen !
-
fri
tag
Hali !
Érdekes elgondolás és terv !
Nekem van itthon egy vadi új talán 570-es motorom (modellmotor). Jó erős és 170 ezret pörög, szal áttétellel bitang erős !
Ha gondolod és tudod használni szívesen felajánlom az építéshez ! Persze nem ingyé' ! Csak ha küldesz majd képeket meg videót a cuccról ahogy készül és működés közbenAmúgy jó kis terv, sok sikert
Fri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest