- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
[CS]Blade2 #162 üzenetére
Nagy felbontások, de ajánlom figyelmedbe...
Kösz TomBoy1986 hogy figyelmembe ajánlottad (elfelejtettem hogy benne van benne kisebb) Már láttam korábban, csak olyat kerestem ahol szép nagy csíkok benne.
-
rollins
őstag
Van már pontos és részletes leírás a gpu felépítéséről? Lehet azt várják, nem tudom, mert úgy néz ki a ringbust is leváltották és hihetetlen hogy ekkora helyre hogy tudtak bezsúfolni 800sp-t, 40 tmu-t (ha annyi van benne valójában)
Váratlanul előrehozták, nda lejártát, tesztek is vannak, mert már sok helyen tele vannak a nagykerek, hivatalosan csak jun 25.-én lehetne árusítani kiskerekben, de ez már nem oszt- nem szoroz.
ph-sok gondolom összeeresztik a gt200-zal is, talán még egy HD4870-et is próbálnak keríteni valahonnan :>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest