Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #24640 üzenetére
Én a swype appet használom több nyelven is, magyarul is teljesen jó a gyári 5.1.1-en.
-
petipetya
nagyúr
válasz
BigBlackDog #24637 üzenetére
Megnéztem. A gyári CM alatt lévő Google billentyűzetben van magyar szótár, illetve a swype bevitel is működik vele.
-
diegho
nagyúr
válasz
BigBlackDog #24620 üzenetére
Én eustock-ról venném elsősorban. 1 van névre szóló forintos számlád, 1 nap alatt itt van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ezeket tudod beállítani az értesítési led esetén: YouTube
Pár percet várni kell, amíg 720p lesz a felbontás.
-
berek21
őstag
válasz
-
rerros
tag
válasz
BigBlackDog #22324 üzenetére
nincs OTG kábelem, majd kipróbálom, de az is csak átmeneti megoldás lesz. valakinek van itt tapasztalata képernyőcserével?
egy ilyet próbájak meg rendelni? link -
rerros
tag
válasz
BigBlackDog #22322 üzenetére
szóba jöhetne, de hiába dugom PCre, nem ismeri fel...:/
-
balog.peter
csendes tag
válasz
BigBlackDog #22050 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudja, hogy a oneplus.net oldalon mikor lehet rendelni a készüléket? Sajnos sold out ablak van
-
Obyboy
addikt
válasz
BigBlackDog #22050 üzenetére
Rápróbáltam, nekem is működik.
-
DrAk3
csendes tag
válasz
BigBlackDog #21896 üzenetére
Nekem fél hónapos a teló, és semmit nem tapasztaltam azokból a hibákból.
-
Obyboy
addikt
válasz
Nekem kb egy hónapos a készülék. Térerő eldobálásnak nyoma sincs pedig melóban és otthon is rendszeresen előfordul hogy kilépek a wifi hatóköréből, városok közt is ingázok így a tornyok közt is többször kell váltania, teljesen tünetmentes. A kijelző alsó részének sárgaságát meg tudom találni ha szobában lámpa fénynél nézem a telefont, a kijelző fényerejét leveszem ~15% alá a telefont megfelelő szögben tartom (a telefon síkjához képest kb 30°-os szögben tekintek a kijelzőre) és a képernyő nagy része fehér színű, ha normál fényerőn van akkor nem észrevehető.
-
válasz
Rendelj nyugodtan, nem valoszinu
-
válasz
BigBlackDog #21782 üzenetére
szar dolog... lett egy újabb hátránya a Nexus 6-ról vissza költözésnek
tegnaptól vodafoneos lettem.. :/
-
Shyciii
veterán
válasz
BigBlackDog #21649 üzenetére
Nem tom hogy fordul elő, de én már csináltam vagy 30-40 vakus képet javarészt más teszt miatt, de egyszer sem fordult elő ez a hiba.
-
balazs1022
őstag
válasz
Szoftveres problema. Az en oppo find7-em is csinalta a regi camera.apk-val. Csak vakus kepnel fordult elo rovid zarnal.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
BigBlackDog #21652 üzenetére
Hát, csak vakuval csinál ilyet, de azt mindig.
-
Saccco
nagyúr
válasz
500+ képet csináltam már vele, de egy ilyen képet sem láttam.
Szerk.: az esetek 99%-ban nem használom a vakut, azzal csak lámpázni lehet (minden mobilon)
Szerk.2: a gépelési hiba részben a SwiftKey miatt van, eddig Chrome és Opera böngészővel sikerült reprodukálni, Opera Mini-vel sose.
-
Vagany
őstag
válasz
Én a közel 1 év alatt nem láttam még ilyen képet, igaz nincs extrém használatban a kamera és 99%-ban csak automata modban van.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
Nekem már ilyen lollipop óta
(egyébként hiába használok europhia os-t, vagy cm12.1-et, vagy cm12S-t, vagy oxigént akkor is ez van)
-
octolith
tag
válasz
BigBlackDog #21645 üzenetére
Természetesen: http://imgur.com/UbActrA
Elég könnyen reprodukálható, egy tányérra vakuzz, úgy többször is előjött nekem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
BigBlackDog #21531 üzenetére
Kissé régi a kérdés, de hozzatennem: HA nem akad be semmi rajta. Nekem hajlamos az uc browser pl. és olyankor nem engedi deep sleep-be. Illetve a megvadulo gPlay szolgáltatás ugyanígy (utóbbinál a frissítések törlése, ujratelepitese segíthet).
-
válasz
simán... 4-5 óra kijelzőidőt még 3G netezéssel is simán
-
Madoc
veterán
válasz
Simán kibírja ugy is hogy nekem 3 fiók szinkronizált egész nap. Állandóan online vagyok csak éjjel nem.
-
válasz
BigBlackDog #21528 üzenetére
Ha optimalis esetet nezunk (megfelelo jelerosseg) akkor az LTE kevesebbet eszik mint a 3G.
-
Madoc
veterán
válasz
BigBlackDog #21528 üzenetére
Nem a 4g vagy a 3g eszik sokat hanem a váltogatás a kettő között. Attól függ milyen lefedettségű területen járkálsz-létezel.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21505 üzenetére
most voltam Fonyódon, ott volt LTE-m. T-mobile.
-
petipetya
nagyúr
válasz
BigBlackDog #21492 üzenetére
Pesten prímán működik a tés LTE hálózaton. A város határain kívül nincs (és nem is lesz) vele tapasztalatom.
-
rocsoka
csendes tag
válasz
BigBlackDog #21492 üzenetére
Magyarorszagon az lte 1800 fut es tamogatja is a telefon
-
hedgehog
senior tag
válasz
BigBlackDog #21424 üzenetére
Sárgaságot nem tapasztaltam egyik telefonnál sem (most érkezett meg a második rendelt, a dobozán lévő dátum szerint 2015.06.16-ai)
Nálam az érintési problémák sem jöttek ki (megbolonduló érintőképernyő), meg azt elvileg szoftveresen javították, de az volt a közelmúltban típushiba.Ha másodkézből veszed, tárhelytől függően max. 60-70ezret adnék érte (hivatalos oldalon újonnan 80-90ezer Ft).
-
rocsoka
csendes tag
válasz
Ja es javitasbol a visszakuldest ok fizetik.
-
rocsoka
csendes tag
válasz
Szia
Standard szallitas max 1het es a royal mail el kuldik (angol posta) tolluk veszi at a gls es ok hozzak ki neked.
Rendelesnel a szallitason kivul semmi + koltseg nincs se vam se afa.
Igen ha gari.problem van te kuldod ki sajat koltsegre kb annyi mint a standard szallitas. Megjavitjak vagy cserelik az a hiba fuggo. Ebbe tapasztalatom nincs de azt olvastam korrektek es igenyesek.Sztem ha nem frissitgetsz meg probalgatsz kulonbozo OS eket nem lesznek problemaid, tok jo a telefon ahogy kapod gyarilag.
Sarga kijelzo ha netan lessz ami a mostaniakra nem jellemzo akkor irany egy mukormos baratnopar perc a lampaja alatt es kesz
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest