Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dragonfire44 #7333 üzenetére
Létezik BT-s egér és billentyűzet, szóval minden további nélkül használhatsz ilyeneket a mobilhoz. Persze az Ubuntu touch még nem lesz asztali Ubuntu a mobilon, vagyis nem fogod tudni teljes értékű linuxként használni, és nem fogsz tudni minden linux programot futtatni rajta.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Felejtsd el ,a O+3 nem támogatja egyik szabványt (mhl,slimport) se. Aki válaszolt neked fentebb,az nincs tisztában vele.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Igen, elvileg mhl képes. A slimport működhet, de ahogy én néztem ez az ubuntu touch telefonokon nem több egy alap androidnál
-
Macika66
őstag
válasz
dragonfire44 #5081 üzenetére
A 2,5D az az alatta lévő kijelzőre értendő szerintem, ugyanaz a stílus, a festett rész alatt ragasztó, a többi alatt légrés.
Nem vennék ilyet. Egyszer vettem Note4-re (az is GG4 és az is 2,5D), nem is volt jó, felraktam aztán azzal a lendülettel dobtam is ki. -
tibz03
őstag
válasz
dragonfire44 #5081 üzenetére
Videót néztem egy ilyen "full cover" TG-ről, csak az Orzly márkájú volt, és ott azt mondták róla, hogy jelenleg ez a legjobb, ami kapható. Ránézésre tényleg jól fed, de személyes tapasztalatom nincs vele, mert bár rendeltem ilyet én is, várhatóan csak jövő héten jön meg.
SZERK: Pl. itt egy videó róla.
-
válasz
dragonfire44 #421 üzenetére
Megy az OTG, de külön be kell kapcsolni valahol a menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest