- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- BIOS topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Én annyira azért nem vagyok lelkes.
Eddig az FF maradt az egyetlen böngésző pl. a CIB netbankjához, mostantól már csak a külön letölthető .jnlp-s trágyával lehet bohóckodni. Lehet szidni a Javát, de ennek a használata tipikusan nem a végfelhasználó döntése.
Aki játszadozni szokott, az a Unity plugin legyilkolásától lesz hasonlóan boldog, mint ahogyan a közeljövőben várható Flash-telenítéstől még jobban.
Az űrlapokon felajánlott bejelentkezési adatok szintén felemásak. Nekem jobban bejött az eddigi, auto-complete popup. Most elég az oldalra lépni, hogy a felhasználónév alatt listázódjon az összes használt account, beleértve a "nagyfarok78" stb. is.
A két processzre bontással követték a Chrome által megkezdett divatot, amitől dettó nem vagyok odáig, amíg az összes memóriahasználat nem csökkent fikarcnyival sem.
Technikai hülyeadat: Ha bezársz egy lapot, az FF nem dobja el a hozzá tartozó objektumokat sokára sem, hogy ha meggondolnád magad, egyből vissza tudja állítani. (Szerintem már ez a döntés is nettó baromság. Különösen ha egy második FF alkalmazásból lépsz ki.) A múltkor Spy++-szal dolgozva meglepődve láttam, hogy még a bezárt laphoz tartozó Windows-os ablak sem volt eldobva. Éljen az erőforrás-takarékosság!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest