Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelloss
tag
Nekem az egyik kedvenc szereplőm Yarpen Zigrin ,de mióta a könyveket is elolvastam azóta mégjobban birom a fazont, Zoltan-nal együtt..
Ha elolvassátok a könyveket megtudjátok micsoda a Wild Hunt tulajdonképpen és mit tettek a saját világukban. Szóval olvasásra fel! Azért nem olyan hosszú 300-300 oldal kb.. Be fog szippantani és akkor nehéz letenni ,mert olvastatják magukat a könyvek elég durván ,nem lesz itt téli estéken olvasás.
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24 #42 üzenetére
Az biztos
Remélem az 5. könyv is Karácsony táján jön majd ki.
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #40 üzenetére
Nem tudtam elképzelni, hogy miről szólhat a kötet. Igazából nemrég kezdtem a 3. könyvet, de annyira tetszik, hogy a negyediket is megvettem.
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24 #38 üzenetére
Én nemrég vettem meg a 4. kötetet, és utánajártam
Az első két kötet külön van, konkrétan Geraltról szólnak. Aztán jön a saga, Ciri és Geralt kapcsolatáról, a Tündevér (amihez nem feltétlenül kell ismerni az első kettőt), majd a Megvetés ideje, utána Baptism of Fire (Tűzkeresztség?), The Swallow's Tower (Az Emésztés Tornya?), Lady of the Lake (A Tó Úrnője?) végül a Season of Storms (Viharok évszaka?).
-
Xelloss
tag
válasz
Rabbitf_24 #36 üzenetére
Remélem a maradékot is kiadják magyarul majd,elég jó a fordítás.
-
kengyel
nagyúr
Ez nálam is bejött rendesen
-
Xelloss
tag
válasz
Televan74 #32 üzenetére
Szóval akkor happy end-nek kell lenni? Inkáb úgy mondom Yenneferrel működni fog az ami nem működhet?
Mondjuk ha azt nézzük ,hogy az évszámozás se stimmel... 1272-ben nem értem ,hogy játszódhat mikor a Witcher 1 Brenna után 5 évvel van 1273-ban , a Witcher 3 meg ha számolunk 1275 és nem 1272...
Én nagyot csalódnék ha hype ,game fanboyok miatt megerőszakolnák az egészet..
-
törölt tag
Nekem kellett 3 év a Witcher 2 megjelenése után, mire olyan gépem lett, amin fut közepes grafikán. Szóval én nem februárral számolok
Ehhez a játékhoz (ismerve az előző részek gépigényét) azért egy combosabb i5 és egy GTX760-770 elkél. De nem baj, minimum grafika, itt jövök! Na meg persze kizárólag a dobozos verzió.
-
Xelloss
tag
válasz
Penndragon #25 üzenetére
Könyvek mester..
Az utolsó kívánság-ot és A végzet kardját mindenképp olvasd el..
csoli31: Ja csak Borch megmondta ,hogy nem működhet... Remélem nem csináltak happy end-et a srácok és nem felejtették el ezt az apró tényt..
-
stefi76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Pedig az elején ott van a 2-ben is, ahogy elmondja a börtönben a történetet:
[link] -
Penndragon
tag
Na itt az ideje újra kezdeni, hogy vissza térjenek az emlékek, remélem lesz időm befejezni az előző két részt februárig!
-
csongi
veterán
Vegre!!!! Ez mar igen!!! Ezert adok penzt de az Assasin mar szappan opera sorozatat mar unalmassa tettek.
-
csoli31
aktív tag
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
na ammeg ki?!...
pedig már majdnem ki van pörgetve a W2. -
Rabbitf_24
addikt
Az első kettő után ez is kötelező lesz...
-
Xelloss
tag
Szerintem meg nem adja úgy a feelinget most.. Kinek mi..
-
GrG1210
aktív tag
Én is most újítottam gépet , emiatt a játék miatt , és nálam is felmerült a konzol téma , de mivel mindig is PC gamer voltam , inkább maradtam ismét a PC-nél , ( többek a lehetőségek ) , még ha drágább is.
-
dunc
nagyúr
10/10 kötelező darab!
-
Šolaire
veterán
Brutális egy videó. Azt hittem a 2. rész intro-ját már nem lehet überelni. Azt hiszem tévedtem
-
F34R
nagyúr
Ez marha jo teaser volt, tetszik.
-
1m1s
tag
a hideg kiráz.
kár hogy csak egyszer lehet lájkolni youtubon. -
tomas51
senior tag
Hmm fasza.
Korrekt. -
Televan74
nagyúr
Eszméletlenül megcsinált egy videó lett.Egyszerűen megveteti a játékot a játékossal.Hosszú lesz az idő februárig.
-
saelin
veterán
Imádom a cgi videókat!
-
Ez iszonyat hangulatos, brutálisan meghozza az ember kedvét a játékhoz...
-
dorten
tag
-
nagyon odatették ezt a videot - ha filmet csinálna ez a gárda, biztosan megnézném
-
Logen88
aktív tag
Fantasztikus lesz.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
-
tothmaxy182
őstag
Ki lehet a videóban a csaj? Jennifer?
-
ripla
addikt
10/10. ennyi.
-
Prosector
addikt
Nekem nagyon tetszik. A zene is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az NVIDIA vezére szerint fantasztikus ötlet az USA újraiparosítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest