Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
én tisztán örültem, hogy ugyanazt a fogást kapom mint Pro verziónál, fogásra eddig ez a legkényelmesebb egér számomra. szerencsére a gamer beütés is nem túl erős rajtuk, a formája klasszikus és ha lekapcsolod a világítást akkor még egy irodában sem feltűnő. én nem nagyon szeretem a modern gamer beütést, csak a teljesítményük miatt kell nekem. dolgozni és játszani egyaránt jó
-
lócitrom
őstag
tudom, nem annyira aktuális, de gondolkodom egy ilyen(?) egéren. viszont zavaros számomra, hogy most akkor mi a különbség G102 és G203 között?
-
Findzs
addikt
Van egy hülye kérdésem:
Ez nem optikai hanem lézeres lenne?Mert nekem nem világít pirosan az optika
Néztem pár videt youtube on de nem láttam olyat amiben működés közben megfordítanák.
Meg ha jól olvastam itt sem esik róla szó csak, hogy a mercury gyártja. -
Findzs
addikt
Ma jött meg
Eddig király igaz még szokni kell
-
ribizly
veterán
Mivel simán be lehet regisztrálni G203-ként a Paypal-os számlával együtt így szerintem nem nagyon lehet vele gond, ha elromlana. De amúgy meg, ha gond van vele, akkor ahogy Vanir írta általában elég könnyen javítható.
Ha nem akarsz ilyenekkel bajlódni, akkor meg pont nemrég írták, hogy itt éppen akciós. -
Vanir
veterán
Nem adnak, miután ez a keleti piacra van szánva, nem Európába. Egy sima random kartondobozban érkezik egy darab papír nélkül - már ha a bulk package-t választod, ami majd két ronggyal olcsóbb, mint a dobozos. Ha valami gond lenne már a megérkezéskor, akkor az eBay úgyis visszaadja az árát.
Amúgy meg nem hinném, hogy különösebben elromlana, ha meg igen, az általában bagóért javítható (szenzorhibáról, meg egyéb, tényleg nagy problémákról még nem is hallottam ennél az egérnél). -
Findzs
addikt
Köszönöm
És ha baja van, az itteni logitech foglalkozik vele? Gondolom valamiféle számlát adnak hozzá. -
Findzs
addikt
Én is most készülök venni egyet ebayről. A teszt olvasása után megjött a kedvem
Mennyi idő volt mire megjött?
-
HXY
addikt
És ha azt szeretném hogy puha legyen, és teljesen hangtalan?
-
Huano mindenek felett!
-
dobragab
addikt
válasz
Eugene Roe #24 üzenetére
Nagyon egérfüggő, hogy melyiket érdemes belerakni. Zömmel a puhábbat, de a Finalmouse Scream One és a G Pro klikkje alapból túl könnyű, ezekbe a kemény való inkább.
-
Vanir
veterán
válasz
Eugene Roe #22 üzenetére
D2FC-F-K(50M) < D2F-01F élettartamilag még mindig, pedig utóbbira csak 1 millió klikkelést garantálnak.
Szerintem ekkora különbség nincs a kettő között, de nem találtam pontos gyártói adatot a kínairól. A japán tuti 75 grammos. Amúgy ja, kinek mi, szerintem a puhább klikkek jobbak, valamint a D2F-01F sokkal jobb taktilitással rendelkezik, elég sok D2FC kásás érzetű.kemotox:
-
Eugene Roe
őstag
Azért gondold át a dolgot, mert megvettem én is, de nekem túl könnyen lenyomhatónak bizonyult, ezért vennem kellett egy másikat. 75/150 gramm, vagy valami hasonló különbség van. Nekem a nehezebben nyomható jobban bejött
Hamisítani egyébként nem hamisítják igazából, hanem egyszerűen csak 100 félét gyártanak, részét Kínában, részét Japánban, a típusszámon van a lényeg (a "legjobb" 50 milliósat most Kínában gyártják)
Ebay és alibaba egyébként teljesen jók.
-
Redneck
nagyúr
Jól sikerült cikk! Végre egy elérhető árú normális egér.
-
Vanir
veterán
Kicsit updateltem a cikket, mint kiderült már a G203-ból is van fehér.
-
HXY
addikt
Honnan érdemes japán Omron D2F-01F mikroswitch-et rendelni, hogy garantáltan eredeti legyen?
És hogy lehet megkülönböztetni az eredetit a gagyi hamisítványtól? -
CHIPman
nagyúr
Nekem 203 van, 10(9?)k-ért vettem az aquában valami akcióban. G100s-em volt anno, csak garanciában visszavonta a bestbyte. Mindkettőnél az zavart, hogy nagyon könnyen mozognak a gombok, és ha rárakom akár fektetve pihentetni az ujjaimat, akkor akaratlanul össze-vissza nyomkodom az egeret. Más gyártónál ilyet nem tapasztaltam.
Előnyként is fel lehet fogni, de nálam többnyire hátrány, mivel nem éjjel-nappal játszok rajta. -
YB
csendes tag
Lassan nekem is ideje cserélnem a rágcsálót. Nézegettem mik vannak és a prodigy felelt meg leginkább az igényeimnek. Nem tudtam, hogy létezik belőle másik, ráadásul olcsóbb verzió és annak se néztem még utána, hogy mire számítsak. Ez az írás viszont minden létező és nem létező kérdésemre választ adott! Köszi!
-
RexMaximus
senior tag
Mindig csodalattal figyelek olyat aki ennyire belemerul egy adott temaba
. Nagyon jo kis anyag lett ahogy a tobbi is.
-
Mazsika
őstag
még lehet kapni vezetékes egeret???
-
ribizly
veterán
Nagyon jó lett a teszt!
Én ma kaptam meg hozzá az új papucsokat, valamikor majd rá is kerülnek. Egyébként rendkívül jó a jószág, már 3 kollégámat is sikerült vele "megfertőznöm". -
bunfi
őstag
Kiváló teszt. Ha nem lenne 3 egerem, le is csapnák rá. Remélem a többi egérgyártó agyában is kigyullad majd a kis égő, hogy nekünk is így kéne a kábelt "csomagolni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nincs huszonöt rongyod G Pro egérre? Itt a megoldás, körülbelül harmadáron!
- Xiaomi Mi Band 3 USB töltő (új)
- Blaupunkt GTB 8200 A
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- 11.GEN GAMER PC - I5 11400F // ASUS-TUF B560 // RTX 2070 SUPER-8GB DDR6 // 512GB NVME // 600W // RGB
- Elac Vela BS 403 High End HIFI monitor polcsugárzó hangfal pár
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest