Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikike1997
csendes tag
De milyen már a neve!
a csúcsnak a továbbfejlesztett változatának a mini változata -
Ádám16
addikt
Minden topikba beírsz egy fél mondatot úgy, hogy szerintem a hírnek kb. a felét sem olvasod el, plusz meg sem indoklod a véleményed. Van, ahova csak beírsz egy "
" smiley-t. Na ennek mi értelme?!
Egyébként szerintem teljesen jó készülék, tavaly még a HD volt a csúcs, szerintem itt sem fog leszerepelni a felbontás ezen a méreten, és a stylus is örvendetes/hasznos.
-
kelly416
veterán
Sorry, az előbb a válaszba belekerült, pedig totál nem oda való.
Szóval a negyedik érintő gomb úgy néz ki, mintha sim-váltó lenne. Nézzétek meg közelebbről, két kicsi sim között két nyíl oda-vissza.
-
-
b4zsi-
őstag
A negyedik érintőkijelzős gomb az mi célt szolgál Androidon?
-
Outlander
addikt
" ám ennek felbontása várhatóan „csak” 720 x 1280 képpont esz, mely mellett a négymagos processzor használata is esélytelennek tűnik."
Ez csak nekem értelmetlen mondat?
-
kelly416
veterán
-
beccyboy
aktív tag
Csak nekem nagyon fura, hogy megint ennyire nyomatják a stylust?
satz18: Szerintem arra gondolhattak, hogy a kétkártyás LG-k között ez a csúcs.
-
satz18
őstag
"Várhatóan kapacitív tollal érkezik az LG két hálózat elérésre alkalmas csúcsmobilja"
Ez a telefon mitől csúcsmobil? Még a nevében is benne van, hogy nem csúcs, ha meg a paramétereit nézzük, hát ott se sok csúcsot találunk.
-
callmeakos
veterán
LG G(alaxy) Note
(#1) HawerKing
Most mi ebben az értelmetlen? A nagy kijelző, vagy a stylus? -
HawerKing
őstag
Ennek mi ertelme
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest