Hirdetés
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Most melóban egész délelött azt jàtszottam,hogy szándékosan merítettem a ketyerét.Belőttem rajta minden szir-szart elindîtottam egy filmet max fényerőn és hagytam had menyjen stb.Mindezt azért,hogy mihamarabb töltőre kelljen raknom.És most rendesen tölt!3 alkalommal is felraktam és semmi hiba.Pedig ez nem szoftveres anomàlia volt mert amíg rakoncàtlankodott addig töltés mözben a töltőfej még csak langyos sem volt.Most pedig dolgozik rendesen.Én ezt nem értem.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest