- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Ethernet csati kell és kész.
Lassan ott tartunk a kis szubnoteszek fogyasztását tekintve, hogy PoE módban is elmennek. Baromság lenne kihagyni ezt a ziccert a gyártók részéről szvsz.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Kár hogy ennek nem mozog a 'segge' ennyi pénzért igazán mozgathatná. Más, én büszke lennék rá hogy annyira lapos a notim hogy nem fér rá az Ethernet csati. Na de még jó h nem vagyunk egyformák.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
erdoke
titán
Van Ethernet csati, csak mivel túl magas az aljzat, átalakítóval oldották meg. Vállalati környezetben a dokkolhatóság hiánya fájó igazán, és az hozná magával az Ethernetet is. Az USB 3.0 nem elég a Full HD monitor, a net és az USB-s eszközök (akár USB 3-as HDD-k) egyidejű, alacsony késleltetésű hajtására.
A legjobb aláírás a héten
-
Elcserélném erre az X300-amat
franc0-nak annyiban igaza van, hogy ez egy alapvetően üzleti gép. Ott pedig tényleg kellene lennei ethernet csatinak (adatbiztonság miatt).
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
ha valakinek, vagy a cégének telik ilyen laptopra, akkor ott nincs ilyen szitu, hogy napi szinten dugdosni kelljen. dolgozz olyan korrekt üzleti környezetben, ahol van zsé ilyen cuccokra, és nem belépő szintű MSI laptop a munkagép, és AZTÁN pofázzunk a neten, ha kérhetem...
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
franc0
őstag
Szívesen megnézném a WiFi élharcosok arcát, ha abban az irodaházban kéne dolgozniuk ahol most vagyok Annyi a hálózat, hogy nem lehet rendesen dolgozni wireless nettel. És akkor még nem beszéltünk az adatbiztonságról.
Fel kell nőni, tapasztalni a világból dolgokat, AZTÁN pofázzunk a neten ha kérhetem.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
-
erdoke
titán
válasz Csabulator #28 üzenetére
Fordítva gondolkodsz. Otthon és irodában a LAN kábel végén fityeg az átalakító, amit a laptopba dugsz. Egyébként meg WiFi, akár egy saját mini routerrel.
Állat ez a gép, de kéne rá egy TB, hogy lehessen dokkolni. Az USB 3-as "dokkolók" szerintem ratyik, ha tényleg mindent akarsz rajtuk használni.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
válasz Csabulator #33 üzenetére
irodában használj dokkolót. aki ilyen laptopot vesz, nem fog szarakodni kábellel. gondolja bele, egy méretes utp kábel lifeg ki alaptopodból... hát röhej... én szökőévente egyszer használom a kábelt, amikor a routert kell bekonfigolni nulláról. egy üzletember meg, aki egy ilyennel rohangál... utp.. ja
A vér nem válik VAZZE!™
-
Csabulator
tag
Otthon tényleg nem sok értelme van, viszont nagyvállalati környzetben vagy mondhatnám az üzleti környezetet is, ritkán esik meg az, hogy csak 1-2-3 eszköz kapcsolódik az ap-ra, vagy routerre.
Ideális esetben a wireless hálózati infrastruktúra nagyon fainul külön van kezelve a vezetékestől, az viszont baromira sokba kerül, így marad egy öszvér megoldás. Ott számolni kell kismilliónyi más forgalommal is.
A tabletes sértegetésedet köszönöm, nagyon kedves, nem tudom mit ártottam neked, de akkor b+."Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Csabulator #33 üzenetére
Én pedig azoknak a táborát erősítem, akik szerint tök felesleges rá. Elavult dolog.
-
Misser
tag
Jesszus, most veszem észre, hogy optikai meghajtó sincs benne...
Micsoda röhej, komolyan. -
zoli03
őstag
Mindenkinek tetszik, csak nekem nem?
-
jjeahh
nagyúr
wifi...szerintem minden kábel rontja a gép eleganciáját, áramon kívül én sem igazán dugok semmit bele...nameg kényelmetlen 66 kábellel ágyból, kanapéból netezni. ultrahordozható gépen meg nincs is akkora szükség erre...ennyi erővel tabletekből is hiányolhatod...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Csabulator #30 üzenetére
Egy normális cégnél gondolnak erre. Ott nem csak 1 AP van 20 munkaállomásra.
⭐ Stella
-
Csabulator
tag
Persze, alapjába véve én is azt használnám, de mondok egy szélsőséges példát: 20-an csatlakoznak 1 AP-ra ami ugye 1 csatornán sugározza a kakajót és te megpróbálnál valamit letölteni... Még ha N-es is. Teccikérteni?
No meg saját magamból kiindulva 800x elveszíteném a kis nyúlfaroknyi kábelt.[ Szerkesztve ]
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Csabulator
tag
Basszus most komolyan ez lesz a trend? Már ájuldoztam, hogy íííí... áááá.... úúúúúú!!!! Micsoda gyönyörűség, mindjárt végem...!!! Erre ez a hülye ethernet csati... De komolyan! Annyira elrondítja a gépet, meg már nem is olyan jó használni egy ilyen fityegős lósz*rral. A múltkor volt nálam egy Samsung NT900X4C-A78 lapi. Az is ííííííííííííí ááááááá úúúúúúú (pedig a Samsung notikat nem tartom valami minőséginek) és erre tessék. dugjad befelé a csatit oszt lesz tyúkbeles internyeted, paraszt! Hogy néz már ki? Egy elegáns notebookot elcsesztek ezzel! Vagyis rögtön kettőt Röhej, komolyan. Legközelebb már minden ilyen mini csatlakozóval lesz megoldva?
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
őstag
Az ára egész baráti az előzőhöz viszonyítva. Akinek VGA, LAN meg dokkoló kell annak ott van az X230 hasonló súlyban.
If it is not broken then don't fix it!
-
törölt tag
instant get
-
raper
senior tag
Jó fajta, de az 500.000 irreálisan magas.
-
-
Misser
tag
válasz T. Almeida #17 üzenetére
Wifis projektor? Wifis net? Haladjunk a korral : )
De még sok esetben usbn is átmegy egy prezentáció a projektorba
[ Szerkesztve ]
-
-
T. Almeida
senior tag
VGA port sem ártana egy üzleti gépbe, akárki akármit is mond... Annélkül manapság még nehéz prezentációt tartani. Az ethernet csatiról nem is beszélve.
Egy nagykutya vezír nem fog mindenféle átalakító szarságokkal szórakozni, inkább választ egy másik gépet, az fix. (tapasztalat -
atus72
őstag
A dokkoló az szerintem kizárt, max valami USB-s megoldás lehetne mivel elég vékony a cucc
-
m2m
csendes tag
AZ 1,3 kg biztos szép érték csak van könnyebb nála nem néztek meg a toshiba masináit mert ott van 1,12 kg-os is és meg olcsobb és jobb is már volt a kezeim között és nagyon ajánlom a következő típust.
Toshiba Portégé Z830-11M
http://ipon.hu/webshop/product/toshiba_portege_z830_11m/196310
280 bruttó!!! nem 500 ezer
-
Dokkoló van? Mert akkor nem kár az Ethernetért.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Orcsi
aktív tag
Hát ez nagyon szép gép ... ha belegondolok hogy a jelenlegi T420-asom is volt vagy 1100 dodo akkor ez nem is olyan drága (természetesen relative !!!) Igazi instant get gép !!
Same shit, different day!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gyönyörű kis gép!
⭐ Stella
-
lujó55
addikt
nagyon komoly.
persze az ára is... -
Misser
tag
Ha valaki ultrabookot vesz, az felteszem nem napi 8 órában egy asztalnál ülve használja. Ha meg cipeli mindenhova, akkor nem igen kell kábeles net.
Én simán meglennék nélküle...#7: nincs az a cikk, ahol be ne nyögne valaki egy utalást a pereskedésekre. Ennyire nincs más gondolatotok egy cikk elolvasása kapcsán? Csak ez van, csak ezen tudtok pörögni? Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
A HP új Ultrájára leszek majd kíváncsi. A Folio-t nagyon eltalálták és ha most nem lőnek mellé akkor befutó lesz.
-
stutga
tag
De rommá lesz valaki perelve. ék alak, téglalap alak, "i" betű, majd nem sokkal mögötte "Pad"...
-
Szép, ez a fekete-vörös összhang nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Thrawn
félisten
Gyönyörű gép.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kiskaktusz
addikt
Gyönyörű gép.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
negyedes
addikt
Hat ha mar uzleti akkor lefert volna rajta egy ethernet csati....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!