- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #23 üzenetére
Sosem volt LG / Samsung telefonom, a Huawei-t és társait meg végképp kerülöm. Sony meg Motorola okostelóim voltak, LG esetében pl. a hideg kiráz a hátlapi gomboktól, meg már nagyon átmentek kommerszbe, akár a Samsung. Már oldalt is zavaró a bekapcsológomb a Z1c-nél egyébként, ha autós tartóba teszem. Legjobb a Motorola esetében volt, ahol felül volt, csak sajnos őket megvették kilóra. De a legkirályabb rendszerük nekik volt, egy csomó aprósággal, kényelmi funkcióval és valóban hasznos beépített alkalmazással (pl. autós dokkoló). Egyébként 12Gb-ból nekem 3,6Gb szabad, szóval 8Gb-tal én is szarban lennék, pedig csak casual játékok vannak fent és néhány alkalmazás. Az is igaz, hogy 4,4Gb kép és videó, amit simán átpakolhatnék SD-re, de az meg zenével van tele. Sz'al időnként átmásolom a képeket és videókat számítógépre és ennyi
-
Ringman
félisten
válasz
fordfairlane #20 üzenetére
hát ja.
max nem lesz galaxy pocket neo mega young plus.
az sd-kártya hiánya szerintem nem sok embert érdekel 16+ GB esetén
-
joey04
titán
1,2,3: juj de kocka felfogás ez...
-
-
válasz
#06658560 #23 üzenetére
Én eltávolítottam a G+t, Hangouts-ot és a Google zene, filmek, könyvek appot viszont egyre nagyobb a Chrome és a Google szolgáltatások is, mintha azt olvastam volna, hogy azért mert a korábbi verzió minden frissítésnél megmarad?
Amúgy jah, Link2SD nélkül meg lennék lőve, pedig nem játszok GB méretű játékokkal.
(#22) Dark Archon: passz, nem volt még Sony telóm. Anno Defy-nél 2.3-as androidon ha appot helyeztem át akkor annak a nagyobbik felét a külső SD kártyára helyezte, teljesen jó volt, be lehetett így is lakni de rengeteg app kellett hozzá. Nem tudom miért kellett ezen változtatni.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #22 üzenetére
Nálam LG G2 mini esetén a következő a helyzet, 5.0 androiddal:
Rendszer elvisz 4,91 GB helyet a nyolcból, Drive 114MB, Google alkalmazás 89,21, Play 33,55, play filmek 22,83, Játékok 27,86, Könyvek 35,77, Újságos 40,58, Zene 42,72, play szolgáltatások 149, szövegfelolvasó 52,17, G+ 66,09, Hangouts 57,32, Térkép 89,22, Utcakép 64,91, Youtube 44,04. A gyárilag adott Thinkrfre Viewer 68,36, Talkback 8,26. Android System Webview 56,08. ezek egyikét sem lehet sehova sem pakolni.
400 MB szabad tárhely alatt egy negyven megás appot nem tud a rendszer frissíteni.A Madden mobile maximum felét tudja kártyára pakolni, a Skype hyakorlatilag nulla százalékát. Whattsapp nem helyezhető át. Viernek kb. 10%-a. Ez nem igazán jól kezelt SD tárhely definíció szerintem. -
Hirtelen nem voltam benne biztos egy ilyen kérdés után, de most megnéztem, tényleg a külső SD-re teszi át.
Viktor77: valóban csak egy részét, a kipróbált CtR Time Travel esetén ez a 2/3-a a programnak. Viszont az is több, mint a semmi.
Narxis: van egy emulált SD kártya, de az tökmindegy, a telefon a saját belső tárjának írja ki (nálam 12Gb). A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy nem egy mezei Androidról van szó, hanem a Sony Z1c rendszeréről, de nem tudom, ez mennyiben befolyásolja ennek a résznek a működését. A lényeg, hogy bőven tudok felszabadítani helyet a telefon "memóriájából", ha akarok, mindenféle bűvészkedés nélkül.
-
Én mondjuk inkább a dizájn és a szoftverfejlesztő részlegen tettem volna rendet, de ők tudják.
-
Viktor77
titán
válasz
Dark Archon #14 üzenetére
Azt tudod ugye, hogy csak egy részét teszi át SD kártyára a programnak. Konkrétan kb. semmit. Egy nagyobb játék OBB mappája pl. marad a belső memórián.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
LG-n ötös androidon az appok felét nem tudom áthelyezni. Telepítési helyet megadni nem lehet.
-
válasz
Nem tom te miről beszélsz mert nekem a telefon memóriája van úgy osztva, hogy internal memory és sdcard, ez az egész 8GB. Amiről én beszélek az az external SDcard ami 32GB, ezen kellett csinálnom egy 4GB-os ext2-es partíciót és a Link2SD kompletten ide helyezi át az appokat, az obb-t lehet az external SDcard FAT32 részére is tenni. LG G2 Minim van gyári android 5.0.2-vel.
Tehát amit az android 6.0 gyárilag root nélkül is tárhelynek használhat az az external SDcard és ez szerintem nagyon komoly újítás tekintve, hogy középkategóriában még csak most kezd terjedni a 16GB-os belső memória és microSD-vel akkár 64-ig is bővíthető ami minden igényt kielégít tárhelyileg még ha sok appot használ is az ember vagy GB-os játékokkal akar játszani.
-
NoMagix
addikt
és a komplett designer csapatot is lecserélhetnék
-
Eclips21
őstag
válasz
Biztos hogy a microSD-re telepitettel/ helyeztel at? Nem csak a telefon belso SDreszere?
-
Dehogyis, sima FAT32-re van formattálva az SD kártyám, különben nem látnám Windows-ban. Beállítások / Alkalmazások / alkalmazás kiválaszt / Áthelyezés SD kártyára. Ennyi, rootolva sincs a telóm. Mindez 5.1 gyári Androiddal (de 5.0.2-vel is ment már). Ugyanígy egy gombnyomás visszatenni belső memóriára.
Eclips21: ok, telepíteni nem, de áthelyezni tuti megy, most próbáltam.
-
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
Igen, én is azt használom jelenleg de ahhoz kell egy fix ext2-es partíció, a 6-os androidban pedig root nélkül megformázza az egész kártyát és az egész területet használhatod.
-
strogov
senior tag
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Esetünkben a lányokat (terméket) a madam válogatta. Én becsülöm ha valahol van felső felelőse a hibának is, nem csak akkor kerül elő a vezető neve amikor siker van.
Szerintem a samsung-nál már régóta a "kevesebb több lenne". A szőnyegbombázás addig ment ameddig nem jöttek a kínaiak. Most vagy a minőségre és a terméktámogatásra koncentrálnak, vagy nokia 2 lesz belőlük ... 5 éve még hasonló részesedésük volt nekik is. Annyi előnyük van, hogy ők egy még úszó hajón vannak, a nokia meg egy épülő, soha el nem készülő hajón volt. -
Eclips21
őstag
Azert egy note-t ne hasonlitsal egy nexushoz
nagy kijelzo nagy kijelzo de a szoftveres hatter toredeke sincs meg a nexusban max orulsz mert android 6.0-t mutata. Persze ha csak azert vetted mert nagy a kijelzo nem szoltam.
Dark archon: xD en is akkor hallotam utoljara ezt a programot, de (cserelheto) SDre nem lehet telepiteni 5.0 ota
-
-
bollokcs80
Korrektor
"Nekem a régi vicc jutott róla eszembe, miszerint ha nem megy a kupi, akkor nem a madamot kell kicserélni, hanem a lányokat....
"
A régi igazgató, a "hosszú távú stratégiák" részeként kezdhetné a termékpaletta TÉNYLEGES racionalizálásával.
-
Polllen
félisten
Az alsóházban szerintem már nem tudnak labdába rúgni a kínaiakkal szemben, max akkor, ha lenyírják a fejlesztési költségeket és minimál moddal adják a készülékeket olcsóbban.
Amúgy a felsőházban is kicsit visszavehetnének a saját vackaikból és rámehetnének arra, hogy minden körülmény között smooth legyen a rendszer.
-
törölt tag
Rendszeresen volt olyan is.
#5 Chrys_: Mióta az LG-m megkapta az 5.0 androidot, azóta lett használhatatlanul kevés hely rajta, szóval ezt a marha nagy FW updatet nem erőltetném annyira.
#1 Tamás88: Szerinted a vevők mekkora hányada akar tárhelyet bővíteni? Pláne, hogy az Sd kártyákon is tudna a Samu nagyot szakítani, mint jelentős piaci szereplő.
-
Tamás88
őstag
Nagyon egyszerű a megoldás. SD kártya támogatás kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest