- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dr. Akula #127 üzenetére
"Ennyi erővel a péknek is garanciát kéne vállalnia hogy nem lesz belesütve légy vagy hajszál...": és a pék garanciát is vállal.
haccp-nek hívják.
"Mit is nyerünk vele?": hogy ti mit nyertek vele, azt nem tudom. én időt. minél rendesebben végzem el első körben a melót, annál több szabadidőm marad. és mivel vállalkozóként feladatra szerződtem, nem a munkaidőmet adtam el, ezért ha egy cuccom működik, akkor nekem szabadidő van.szoktam mondani, olyan vagyok, mint a körzeti orvos. addig jó, míg nem látsz. először mindenki röhög...
-
válasz
Dr. Akula #127 üzenetére
Hatalmas tevedes. Nem azert nem irok gany kodot, mert erdekel mas mit gondol rolam, vagy mert az jobb lesz a megrendelonek. Azert irok jo kodot, mert nem akarom szivatni magamat. Meg a kollegakat. Ja, meg igazabol de, mar kozeptavon is tobb penzed lesz, ha jo minosegu munkat csinalsz, mintha fost.
Nem terezanya itt senki, csak tudjuk, hogy eri meg dolgozni kozep / hosszutavon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő