- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
valaki azt árulja el, a dell miért nem brazosra építette a gépet?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kill_bill1
tag
Úr Isten! Le van kerekítve a sarka!
----
-
SoundBird
tag
Ha már win, megvárhatták volna a 8at. Szerintem.
-
hunmyke
aktív tag
Én úgy vettem észre, hogy mindig is kicsit az intel felé mozdultak a megoldásai terén, volt is ebből balhé néhány éve. Notebookjaiban is 99%-ban intel van, persze egy-két Brazos-os kivétel van.
[ Szerkesztve ]
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
leslieke
Jómunkásember
Drága lesz, ennyiért nem fognak kapkodni utána.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dr. Akula
félisten
1 magos Atom Win7-tel?? Miért nem egyből 8086?
-
toldy
őstag
A design tetszik és gondolom a minőség is okés lesz, de ennyiért inkább egy fullos w500 és még marad is, valamint szerintem harverben is 3x körberöhögi.
Az élet nem habostorta.
-
ledgeri
nagyúr
meglepett a 4-es kékfog
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tomy Yayo
senior tag
Gyanítom, amint kijön a win8 frissíthető lesz rá... Sőt, mire kijön a win8, ez a gép is olcsóbb lesz, ergó vársz addig a megvételével. Vagy felrakod magadnak, ma telepítettem pendrive-ról, nem egy nagy ördöngősség
Ennél meg az Acer W500-nál jobb tábla jelenleg nem jut eszembe. Win8-al pedig egyenesen verhetetlen lesz. Ilyen gépekkel, mint ez már tényleg ki lehet váltani egy PC-t, egy netbookkal simán versenyben van, kikötve egy monitorra/TV-re, meg USB-s bill+egér és kész a teljesértékű számítógép, az atomnak hála meg minden megszokott programja mehet rá az embernek. Nemrég olvastam egy tesztet Acer W500-ról, emberke felrakta rá a Win8-at, és voilá, dolgozott rajta, mint az irodai gépén.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Mercutio_
félisten
válasz Tomy Yayo #10 üzenetére
Inkább veszek egy Acer Aspire One 722-t, sokkal használhatóbb és a W500+dokkoló súlyban már alig tér el tőle, árban pedig a 2/3-ából megvan. Persze nem lehet villogni vele annyira, de a 6 cellás akku és a nagyobb kijelző kárpótol ezért
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.mf
veterán
"a hardverben is erős 10,1"-es Dell tablet"
"1,5 GHz Atom Z670"
Csak én látok itt ellentmondást?
Egymagos Atom, tablet, W7, 2011 végén... ezek direkt bukni akarnak? Kétmagos Brazos, W8, akkor még működhetne is, de ez csúnya bukás lesz.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Daywalker
addikt
Volt már a kezedben Oak Trail my friend? De nem is igazán erre vonatkozott csak a megállapítás, hanem normális wi-fi és bt, nagy tárhely, dokkoló opció sbtsbtstb, tehát elég sok jó cucc került bele..tehát a hardver alatt nem csak a fő belet értettem.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
umfrider
senior tag
Szerintem irreális az ára. Én spec az Acer w500-al szemezgetek, de mé sajnos srága az én pénztárcámnak.
Ami a Dell-t illeti, hardveresen nem valami erős, a proci nagyon meglepett :-)
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
leonejoci2
tag
Nekem is volt egy Atomos gépem.Intel D945GCLF lappal 2gb rammal nyugodtan elfutott rajta a Win7.És 720p-s videók is mentek.Nem annyira gyenge az az Atom, de ki mire használja a gépét.Crysis-re biztos nem jó!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #13 üzenetére
Az ugyan nem, de duál-Atom + Ion lapom van... Írtam már párszor, az ősrégi Morrowind a maga 500MHz P3 gépigényével, egy 1.4GHz Core Solo Cerkán GMA950 integrált grafikus lassítójával simán futott -- a 2GHz-re húzott 2c/4t Atomon még Ionnal kisegítve is diavetített...
-
toldy
őstag
Én erről a w500ról beszéltem, amikor utoljára a kezemben volt akkor még csak 10" volt.
Az élet nem habostorta.
-
maláj
addikt
a külső nekem tetszik - a belső + olyan amilyen
-
Csabee.
nagyúr
Nekem nagyon tetszik! Megnyerő
Üdv: Csabee.
-
.mf
veterán
válasz osztraksajt #18 üzenetére
Nem csak evvel a játékkal volt problémám, de ez volt a legcsúnyább példa. Ami csak egy szálat használt, az mind ilyen pocsékul teljesített. Szoftveres problémát kétlem, hiszen az M410 prociból nyomta; és az egész akkor ült le látványosan, amikor több karakter mozgását kellett számítani (egyből első település, amint elfordultam tőle, jó lett az FPS).
-
blackydan
senior tag
Külsőre szép, de azért jó lett volna bele valami két magos proci mert így azért vérszegény.
-
Boxi88
őstag
Találtam egy elírást: "hardverben is erős" , jobban mondva nem is elírás, hanem fail.
-
Gusztáv
addikt
Gondolom TPM chip az Acer-ben is van. Vegyük már észre, hogy ez nem ugyanazoknak készül, mint az Acer. Nálunk is van ilyen üzleti felhasználásra szánt tablet, az is potom 1800$ volt 2006-ban (Pentium M, 1GB ram, 1,8" 60GB hdd).
Laci
-
waverider
senior tag
jó dolgok vannak benne és 3db USB port is van ami nagyon szimpi, de lehetne már USB3.0 -ás haladva a korral
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
de a Vostro szériájukban meg benne van, a bill. világítással együtt
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
mepet
addikt
Tényleg veszélyesen hangzik egy egymagos egy win7-es masina, na de azért ne hasonlítsunk egy Dellt egy Acerhez...
Jó tudom, én vagyok sznob... -
CHIPman
nagyúr
Daywalker: Az eddigi lowend GMA-k is SGX alapúak voltak.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
agent_k
őstag
nehogy véletlenül annyiba kerüljön, hogy egy ember ne fél év spórolás után tudja csak nagyon nehezen megvásárolni... jaj olyan jó már megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Tippmix
- Androidos fejegységek
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Peugeot, Citroën topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest