Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ez valóban nagyon jó vétel ennyiért!
-
hapakj
őstag
Manapság már semmi probléma a Windows skálázásával. Én 27"-os UHD monitort használok 175%-os scalinggel. Egy két alkalmazásban előfordulhat elcsúszás vagy "pixelesedés", de most egysem ugrik be. A gyakran használt programok vagy játékok viszont tűélesek és baromira jól néz ki.
-
JoeYi
őstag
válasz
Krugszvele #4 üzenetére
i5-6300u -ba integrált HD 520. Ehhez a monitorhoz minimum HDMI 1.4 -et támogató vidkari kell
-
zarayg
aktív tag
Nem rossz! Amennyiben lenne VESA, vennék egyet a mostani monitor fölé másodlagosnak
-
Krugszvele
senior tag
Milyen videokártyával hajtod meg?
Nekem HDMI-n keresztül csak kínlódás volt ezt a felbontást beállítani.
Display Porton keresztül viszont a 10 éves vga is azonnal automatikusan jól csinálta. -
Snowy_owl
őstag
Azok ott hátul érintőgombok?
-
Nem drága sztem. Én a TV-t használom monitornak. 82cm. Filmek jó, input lag sem jelentős, és nem játszok. Egyerre TV/monitor és még valami. A mintát viszem tovább ha meghal a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest