Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz Termigáßor #41 üzenetére

Lehet, hogy tudatlan vagyok, de hogy járt az OLED, és milyen új megoldás várható a Samsung-tól? Mert számtalan "kihívója" van a Flash alapú SSD-knek, de én egy olyan megoldásról se tudok, ami már piacképes lenne. (Btw, azok is SSD-k, csak nem flash alapúak.)

A zéró boot-idő mindenképp hülyeség, mert bootoláskor bőven nem csak annyi történik, hogy töltődnek az oprendszer file-jai (persze jócskán csökkenthető lenne a boot-idő akkor is). Meg azért azt se feledjük el, hogy bár nagyon durván lement a RAM-ok ára az utóbbi időben, de azért a fajlagos áruk még "nem igazán" :DDD teszi őket alkalmassá háttértárnak. 2 giga low budget DDR2 legyen mondjuk 5 kHUF, amiből 80 giga az 200k (tehát még ettől a gamer kártyától is drágább lenne, igaz, nem sokkal, cserébe jóval gyorsabb lehetne, bár már igazi értelem nélkül), de mondjuk fél tera már 1,28 MHUF lenne, ami azért nem kevés :Y )...

Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

• bteebi

veterán

válasz TESCO-Zsömle #10 üzenetére

Jó, hát ezeket nem szerver környezetbe szánják, lassabbak is, MLC chippel vannak szerelve, szóval lehetnek is jóval olcsóbbak. Így is van jócskán hasznuk rajta, amiatt nem aggódom :U. Csak jelezni akartam, hogy azért nem ez a hájend, és nem kell kétségbeesni a teljesítményétől. Akkor meg, amikor már szinte a sarki fűszeres is flash SSD-t gyárt, és már csak idő kérdése a T**** gazdaságos SSD megjelenése, akkor ez igenis baromi drága, akár gamernek titulált, akár nem (persze a többi SSD is elég drága még fajlagosan, de bőven nem ennyire).

Amúgy meg mephi írta meg a lényeget: "miért lenne ez a termék alkalmasabb játékra, mint egy ugyanilyen specifikációjú termék "gémer" felirat nélkül?"

[ Szerkesztve ]

• bteebi

veterán

válasz Zolás #8 üzenetére

Lanparty-n ;). :DDD

[ Szerkesztve ]

• bteebi

veterán

Már csak azt nem tudom, hogy mivel jobb, mint az eddigi FusionIO termékek. Szvsz. semmivel. A többi terméke is hasonló sebességű, sőt még gyorsabb cuccuk is van. Ez annyiban különleges, hogy gamer - és ez a varázsszó mindent elárul :W. Annak megfelelően, hogy gamer, szépen is néz ki :). Fatal1ty elismerően nyilatkozott róla - egyrészt mert fizettek neki érte, másrészt meg tényleg jó. De nem ennyiért :(. És valószínűleg még mindig nem bootolható. 80 giga... MLC... :( lenne inkább 256-512 gigás, SLC chipekkel, és SATA3 csatlakozóval, bootolhatóan. Az gémer lenne.

Meg ez a "mindent leFatal1ty-zünk" marketinges baromság is NAGYON nem tetszik. Vagy ha tényleg ennyire jó minden, ami Fatal1ty, akkor én kérnék egy Fatal1ty UPS-t :DDD, Fatal1ty tápkábeleket meg Fatal1ty Ethernet kábelt. Az Ethernet kábelnek lehetne külső LN2 hűtése (hogy lassabban menjenek a hibás bitek), és a szoba hőmérsékletétől, a páratartalomtól meg a kedvemtől függően vagy 50-féle színárnyalatban fluoreszkálhatna, akár mintákat is megjelenítve :W :W :W

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés