- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Álomgép...a FLAC és az AAC-t vajon támogathatja?
-
Jaeger
tag
-
Sunzi
aktív tag
Az ethernet vajon gigabit?
Ízirájder öcsém, ízirájder...
-
Hebry
senior tag
Szerintem is túl drága még mindig.
-
Mercutio_
félisten
Az jópofa, de annál meg minha a külső optikai meghajtó és az arról történő lejátszás lenne problémás, vagy már megoldották?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chaser
legenda
Hamarosan a magyar üzletekbe is eljuthat az LG legújabb Bu-ray meghajtója.
Az hangkimenetek mellett komponens, HDMI, kompozit, Ethernet és USB csatlakozó is helyet kapott rajta.
. A meghajtó képes az Express Reaction üzemmódra, ennek segítségével a bekapcsolás után csupán 18 másodpercet kell várni, és már mehet is film; a SIMPLINK szolgáltatásnak köszönhetően pedig az egész házimozirendszer egyetlen távirányítóval vezérelhető.
A Blu-ray meghajtó rengeteg fajta hang-, kép- és videofájllal megbirkózik, támogatja többek között az MPEG4, AVI, H.264, DivX és MKV formátumot, megnyitja a JPEG, MP3 és WMA fájlokat.
Ekkora cikkben ennyi hiba, grat...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aram01
nagyúr
picit lehetne olcsóbb is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Balage76
senior tag
A 18 mpbe gondold bele a lejátszó bekapcsolását (ami már mp), a lemez felpörgetését és beolvasását (ezt akár te is letesztelheted, mennyi idő alatt tudsz elkezdeni egy fájlt lemásolni egy olvasóba behelyezett cd/dvdről?) + mivel BDről van szó jó eséllyel a menü fájljait (zene+kép/video) is be kell olvasni. Szóval annyira nem is sok ez a 18mp.
Ennek ellenére nagyon sok érte a 90 körüli pénz. Főleg úgy hogy kishazánkban inkább a hálózaton keresztül vagy usbre csatlakoztatott vinyóról történő lejátszás megy inkább a HD filmeknél.
Egy teszt egyébként hasznos lenne erről a hálózatos lejátszásról... Bírja-e az 1080p + DTS-HD MKVt illetve a BD iso vagy az M2TS fájllejátszást? Ennyi pénzért ugyanis ilyen tudású készülékek vannak. A 15-18e forint értéket képviselő beépített BD-ROM nem ér meg ilyen felárat.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Hm, jólértem, a rádugott külső vinyóról gond nélkül játssza a H.264 és mkv-s cuccokat?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
berVi
senior tag
az eladó szerint mindig az a legjobb, amiből sok van raktáron, és előszeretettel magyarázza el, hogy neked ez a jó "szerinte".
egyébként meg röhej, hogy FLAC támogatást nem tettek bele, ennyi pénzért már dalolhatna is.
amúgy meg ebből az egész új generációból (bluray, hdmi és társai) ahogy nézem, nem lesz semmi. fölöslegesen szopatják a népet, mindenhol azt lehet látni, hogy csak a baj van vele, és nagyon szerencsésnek kell lenni, hogy menjen is, kevés az anyag, iszonyú drága, és menet közben toldozzák-foldozzák, aztán mikor összedugod a méregdrága cuccot, még mindig semmi garancia arra, hogy tényleg azt kapod, amiért fizettél. szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Hardzsi
tag
Ez az első BD játékos, amit megvennék...... kb. 30.000 Ft-ért.
Elég elkeserítő, hogy a szerintem alapnak számító dolgokért, amelyek egy része a leggagyibb, 10-20e Ft-os DVD-lejátszóban is megvan (USB csati, 1080 upscale chip + HDMI out, összes kép- és videoformátum kezelése), valamint az általam alapként elvárt BD 2.0 profilért (http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc#Player_profiles) már közel 100.000 Ft-ot kelljen leperkálnunk, miközben ez csak egy szimpla, HDD-mentes olvasó.
Élőben még nem láttam BD lemezt elindulni, a lassú Blu-Ray lemezindulásokról persze olvastam, de DVD-hez szokva, ahol 2-3 mp-en belül eljuthatunk a főmenühöz vagy filminduláshoz (amennyiben a "Ne lopj, a filmletöltés is lopás, a lopás pedig bűncselekmény..." nevű átléphetetlen, ordító köcsögség nem akadályozza ezt meg - ami persze csak az eredeti DVD-lemezeket megvásárókat súlytja...) ez a szöveg, hogy
"A meghajtó képes az Express Reaction üzemmódra, ennek segítségével a bekapcsolás után csupán 18 másodpercet kell várni, és már mehet is film" egyszerűen röhejes!
Méghogy 18 másodperc??? És ez az űbergyors! Hát gratulálok...[ Szerkesztve ]
Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?
-
Ari18
őstag
Tetszik mert mindenevő, sokat is tud. Csak az árából faraghatnának egy 20-ast.
-
FRENK1988
veterán
ez nagyon kemény és a tudásához képest elfogadható ár. Ez egy mindenes csak kár hogy kimaradt belőle a digitális műsorvétel. Akkor ő lenne a következő amit az LCD tv mellé tennék a nagyszobába
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
hoffman_
nagyúr
Ne hidd feltétlen. Én múltkor Electro World-ben csalódtam pozitívan. A srác(okk)al PC és notebook TV-kkel való szinkronizálásáról beszéltem egy keveset, és meglepően jól vágták a dolgot
A vinyót hiányolom, kis híjján már HTPC-nek is lazán elmegy, sőt... Tetszik.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
MODERÁTOR
Azért érdekes, hogy mégis mi közük az optikai adattárolóknak a világhálóhoz. Bár hasznos kiegészítő, igazából pl. VHS videómagnóval meg TV-t is lehetett nézni ugye. Ez majdnem ugyanaz, csak haladunk a korral.
[ Szerkesztve ]
-
Kriza
őstag
Fincsi! Annyi mindent tud, hogy még nekem is nagyon sokminden újdonság. Elképzelem a jelenetet, hogy valaki belekérdez, hogy mi mit jelent, mondjuk egy médiamárktos eladónál.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
aero.
veterán
jó kis cucc, de ha jól vettem ki akkor csak az 1gb memória és a külső a változás a bd370-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM