- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A kérdés az, hogy a Timeline széria belülről milyen viszonyban van a többi Acerrel. És talán még nagyobb kérdés, hogy milyen viszonyban van belülről az MSI X340-nel Asus UX30-cal, Lenovo U350-nel, tehát a közvetlen konkurenseivel. Nekem az a tapasztalatom, hogy hasonló áron egyetlen márka sem tud lényegesen jobbat kínálni a többieknél. Innentől kezdve meg a szervizes támogatás a kulcskérdés.
Az első hozzászólásodból szerintem is az jön le, hogy volt egy rossz tapasztalatod, és az alapján ítélsz. Ha korábban kifejted, hogy ezeket a gépeket szereled, és konkrétan szerinted a Timeline nem éppen kóser a konkurenseihez képest, akkor másképp reagálnak a többiek. Meg ugye olyan nincs, hogy egy egész márka nem OK. Mert egy márkán belül van sokféle kategória. Mondjuk az Acernél csak két kategória van. Igaz, a Timeline szerkezetben eléggé eltér a többitől. De például a Dell-t lehet általánosan megítélni pusztán az Inspironokat ismerve, miközben ott van a teljesen más tészta XPS vagy Latitude széria?
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
"Csak egyszer fáztam rá."
Hát nem. A Hsz-ed stílusából arra következtet mindenki, hogy egszer ráfáztál a Acer-el, és hühből idejössz és jól lefikázod. Ha tényleg notikat szerelsz nap mint nap akkor konkrétabban fogalmazhatnál, vagy inkább ne is írj semmit.
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Acer ennyire gáz lenne?
Csak, mert egyszer kikaptál egy rossz darabot, az nem jelent semmit. Minden gyártónál vannak gyári hibás darabok(igaz nem mindegy hogy mennyi). Nekem is volt már jó tapasztalatom Fujitsu Siemens-el.
Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik a 4810T. Már vártam a cikket, mert mikor keresgéltem notebook-ok között akkor egyből beleszerettem. Ez már a sokadik cikk ahol csupa jó dolgot írnak róla/uk. Ez akkor már nem lehet véletlen."Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
stifi
senior tag
a másik 98 ember, aki veled egy időben vett acert, pedig a mai napig elégedett
én az asust nem szeretem, mert szerintem szar mind, ellenben ha kikérik a véleményem, soha nem jelentem ki, hogy nem szabad megvenni, mert a kezem között megforduló több száz darabból sem lehet reprezentatív következtetést levonni, így tudom, hogyha a saját demagóg véleményemet próbálom másokra erőltetni, annak hitelessége megkérdőjelezhető
Nincs időm kedvesnek lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Lenovo Thinkpad X13 yoga gen 2 16GB 6 hónap gyári házhoz garancia
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
- Eladó Acer Nitro V15: Ryzen 5-7535HS, rtx 4050, 16gb ram, 144hz, 512gb m2 ssd, GARANCIA
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest