Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Az Intel saját anyagában is 45nm-esként szerepel a Clarksfield és Lynnfield.
-
dezz
nagyúr
Amúgy most nézem a HKEPC cikkét, és ott egy szóval sem említik, hogy 32nm-en készülnének vagy Westmere-ek lennének, szóval szerintem ez egy tévedés lesz...
A 32nm-es procik legkorábban év végén jelennek meg a 2 magos Clarkdale (desktop) és Arrendale (mobil) személyében.
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #51 üzenetére
Természetesen én is visszamentem a forráshoz, szal olvastam azokat az Inteles oldalakat, de azok is csak megerősítettek. Az általad idézett részben a "Core processors" nem feltétlenül csak új procikat jelenthet! Méginkább ezt erősíti ez a rész a másikból:
"we are consolidating most of our processors under a single umbrella: the Intel® Core™ Processor family."
Nem azt írják, hogy az új procikat az új rendszerben vezetik be...
Az "Other older brands will still be in the market but will phase out over time." meg -- a másik írás alapján főleg -- akár a Pentium és Celeron márkaneveket is jelentheti. Mint ahogy az sem zárható ki, hogy a nő is erre gondolt a videóban. És/vagy akár a még raktáron lévő, C2D és C2Q néven futó darabokat.
(#53): Nem tudom, de én túl korainak érzem ezt a tape-outot.
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #40 üzenetére
Szíves figyelmedbe: Intel Quietly Announces Core i5 and Core i3 Branding
"1) The new brand is Intel Core. There will be three derivatives: Core i7, Core i5 and Core i3.
2) The Core 2 Duo and Core 2 Quad branding will eventually disappear.
3) Pentium, Celeron and Atom will remain."Abban viszont tényleg van egy kis zavar, hogy a Clarksfield és Lynnfield most végülis hány nm-en készül. Itt a 45nm-esek között szerepelnek, alább egy olyan megjegyzéssel, hogy "Lynnfield and Clarksfield may make the 32 nm transition in the middle of 2010", erre való hivatkozással.
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #40 üzenetére
Azért az bejött belőle, hogy a Clarksfield és a Lynnfield i7 néven is jön, ami szintén meglepő, csak a csíkszélességet/architektúrát nem találták el.
-
dezz
nagyúr
Nem megy bele minden mindenbe! Ezeknek az i7-eknek csak annyi közük a 9xx-esekhez, hogy mindegyik a Nehalem uarchra épül. Éppen ezért hülyeség így keverniük őket. (És még ha a C2Q-kat és talán egyes C2D-ket is átneveznek i3-ra és i5-re, ahogy korábban hallani lehetet...
)
orbano: Tudhatnád, hogy csak az AMD-nél jelenti azt. Intelnél hétköznapi alkalmazások sorával mért értékek felfelé súlyozott átlaga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest