- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest