-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest