Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz erdoke #35 üzenetére

''Nemcsak a hírt olvastam, hanem mindent, ami a honlapjukon fellelhető volt.''
    ----------------------------

Ugy tunik megsem, vagy legalabbis nem eleg figyelmesen.

''Te viszont a honlapot, illetve az azt idéző hozzászóláspmat nem olvastad, ha még mindig a 2,7 V-on lovagolsz. 2,6 +- 0,2 V agyári spec, ebbe pedig belefér (szerintem, de lehet, hogy nem vagyok elég tudományos) a ma szokásos 2,5 V.''

A 'Tin Coated Platinum Copper'-en meg fennakadtal, de az SSTL-2 interface-t mar benyelted, mint kacsa a nokedlit. Az SSTL-2 ajanlas szerinti 2.6V (+-0.1V) nem azt jelenti, hogy a TwinMOS PC3700-as modulja 233MHz-en 2.6V-ra van hitelesitve. Az adott orajelen es feszultsegen valo stabil mukodes a kihozatal, azaz a konkret memoriamodul minosegen mulik. A Press kozt meglelhetted, hogy 2.7V-ot irnak a 233MHz-re.

Egy kis olvasni valo, ha valoban erdekel a tema:
    http://www.microsemi.com/micnotes/1306.pdf

''Mi újság a GeIL általad említett moduljával tudományosféleképpen? HÁny V-on megy, milyen CAS Latency tartozik a 466-os ill. az elméletben garantált 500 MHz-es DDR órajelekhez?''

Meg mindig figyelmetlen vagy. Mar irtam korabban a PC3700-as GEIL ramok idoziteset: ''A szoban forgo Geil ramok 233MHz-en ezt tudjak: CAS 2.5 7-3-3 2T''
    A feszultsegre ertendo mukodesi tartomany 2.5-3.1V kozott van. Legjobb tudomasom szerint 233MHz-en a fenti beallitasokkal szinten 2.7V-on uzemel.

Ujfent kihangsulyozom, hogy a Geil moduljait pusztan a 4ns-es chipek miatt hoztam fel, az OCZ PC3700-as RAM-jainak 2.7V-on valo mukodeserol szamtalan forrasbol megbizonyosodhatsz.

Miert lenne garantalt a 250MHz? (Lasd meg Samsung chipes noname modulok cimszo alatt)

Ja, és kevésbé tudományosan: mindezt miféle Ft ellentételezéssel?

Mivel ez a temakor alapvetoen teged erdekel, ezert radbizom az arak teteles osszeveteset.

Új hozzászólás Aktív témák