Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
''Nemcsak a hírt olvastam, hanem mindent, ami a honlapjukon fellelhető volt.''
----------------------------
Ugy tunik megsem, vagy legalabbis nem eleg figyelmesen.
''Te viszont a honlapot, illetve az azt idéző hozzászóláspmat nem olvastad, ha még mindig a 2,7 V-on lovagolsz. 2,6 +- 0,2 V agyári spec, ebbe pedig belefér (szerintem, de lehet, hogy nem vagyok elég tudományos) a ma szokásos 2,5 V.''
A 'Tin Coated Platinum Copper'-en meg fennakadtal, de az SSTL-2 interface-t mar benyelted, mint kacsa a nokedlit. Az SSTL-2 ajanlas szerinti 2.6V (+-0.1V) nem azt jelenti, hogy a TwinMOS PC3700-as modulja 233MHz-en 2.6V-ra van hitelesitve. Az adott orajelen es feszultsegen valo stabil mukodes a kihozatal, azaz a konkret memoriamodul minosegen mulik. A Press kozt meglelhetted, hogy 2.7V-ot irnak a 233MHz-re.
Egy kis olvasni valo, ha valoban erdekel a tema:
http://www.microsemi.com/micnotes/1306.pdf
''Mi újság a GeIL általad említett moduljával tudományosféleképpen? HÁny V-on megy, milyen CAS Latency tartozik a 466-os ill. az elméletben garantált 500 MHz-es DDR órajelekhez?''
Meg mindig figyelmetlen vagy. Mar irtam korabban a PC3700-as GEIL ramok idoziteset: ''A szoban forgo Geil ramok 233MHz-en ezt tudjak: CAS 2.5 7-3-3 2T''
A feszultsegre ertendo mukodesi tartomany 2.5-3.1V kozott van. Legjobb tudomasom szerint 233MHz-en a fenti beallitasokkal szinten 2.7V-on uzemel.
Ujfent kihangsulyozom, hogy a Geil moduljait pusztan a 4ns-es chipek miatt hoztam fel, az OCZ PC3700-as RAM-jainak 2.7V-on valo mukodeserol szamtalan forrasbol megbizonyosodhatsz.
Miert lenne garantalt a 250MHz? (Lasd meg Samsung chipes noname modulok cimszo alatt)
Ja, és kevésbé tudományosan: mindezt miféle Ft ellentételezéssel?
Mivel ez a temakor alapvetoen teged erdekel, ezert radbizom az arak teteles osszeveteset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest