- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
polika
senior tag
gyakorlatilag is sokkal olcsóbb az oled gyártás a baj csak azzal van hogy 2-3 év után kifakul sajnos, mert a gyártás pl a HP-nál festékpatronos nyomtatóval megy amihez gondolom van vmi speci feltétjük..itt ogazából a gyártás nem ekruül szinte semmibe hanem csak az anyagot (felület és a festék) kell megfizetni, meg egy kis elektronika de ezek a chipek kilóra kerülnek pár száz forintba
-
Phantom Lord
aktív tag
Tulzottan nem tetszik de az a 8ms elég csánito A többi gyárto hasonlo modellje vajon mikor jelenik meg?
-
Gabifapeti
csendes tag
Nemtudom mennyi lesz de biztos sok nulla lesz a végén...
-
Bgs
senior tag
No de mikorra er Mo.-ra.. es mennyi lesz addigra az ara? :(
-
AAaaaaah. Szerelmes vagyok. A másodikon meghaltam. Az első is elég lenne, tudásban is, minőségben, egyszóval szuperek.
-
worthless
tag
elobb lesz olcso tft-d..
-
polika
senior tag
én ócsó oldedre várok sokkal gyorsabb válaszidőkkel meg ezerszer jobb kotnrasztal (ui ott nincs háttér világítás) mer szépek ezek az tuti meg jók is de kib*szott drágák sajnos
-
neduddki
nagyúr
válasz
Alkarcsont #3 üzenetére
HI!
Egyszeruen, minnel nagyobb annaljobb!!!:- ))))
Na jo denyerobol amugy sem illik 80cd/m2 fole menni /remelmjo a dimenzio:- )))/ de minel tobb atartalek kesobbre annal jobb lesz... /atlago s megvilagitasi viszonyok/
Kontraszt meg ugye ertheto...
udv
neduddki -
Alkarcsont
senior tag
Én nem értek a TFT monitorokhoz (Antverpenben terem?) azt tudom, hogy annál jobb, minnél kissebb a válaszidő, de hogy van ez a kontrasztaránnyal, ill. a fényerővel?
-
iguana
őstag
jahajj...ezek annyira jók, hogy tft fétis kiváltására is alkalmas...megyek is félrevonulok picit.
-
kBagyula
senior tag
Szépek!
Épp TFT vásárláson töröm a fejem.. vajon mikor lesz ez idehaza kapható, és mennyiért? :F
kBagyula
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest