- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadaszg
csendes tag
Nyugtassatok meg, hogy ez a LCD, nem jobb mint a Eizo S1931...
csupán méretben nagyobb... vagy másban is jobb? -
Brumi
senior tag
Hátha valakit érdekelegy teszt képekkel)
[link]http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
válasz macilaci78 #37 üzenetére
Nekem is egy 19-es CRT-m van jelenleg és amellé venném meg ezt a NEC-et, mert kell a két monitor, ha itthon melózom. És ezzel arra a kérdésedre is válaszoltam, ami a pénzre utalt. Ha nincsenek milliomos szülők, akkor csak abban az esetben tudsz ilyen monitort venni, ha már keresel és szükséged van rá. Nekem is azután lett saját számítógépem, amikor már dolgoztam, de ebben nincs semmi rendkívüli. Egyébként az eredeti ár, ami kb 150k nem sok azt is figyelembe véve, hogy mások ennyi pénzt egy pár hónap alatt elvernek piára, cigire meg bulizásra. Ha a hipiszupi diákhitelt felveszi az ember egy fél év alatt összejön ennyi pénz.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
bumper
senior tag
válasz macilaci78 #37 üzenetére
Két éve még a sima 19 colosok voltak ennyibe, rosszabb specifikációkkal.
A főállású hallgatónak meg akkor lesz pénze rá, ha nem főállású hallgató lesz
És akkor ez már olcsóbb is lesz, vagy vehet jobbat is akár...
A két éves CRT-met csak akkor fogom elpasszolni, ha már gyenge lesz a képe.(+5-6év?)
Addig meg minek vegyek LCD-t, ha még a képminősége sem jobb, nem csak az ára
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Ennyiért monitort Inkább veszek a harmadáért egy jó minőségi, nagy felbontású CRT-t, játszani, doksiknak, filmeknek jó, bár ezutóbbira meg ott a TV-OUT, vagy a VIVO. Azt látom, hogy sajnos aranyárban, de legalábbis egy alsó kategóriás, vagy használt noti árában vannak ezek a megjelenítők. Mikor lesz egy ilyenre pénze egy főállású hallgatónak És ha lesz is: megszokja otthon a jót, aztán megy be dolgozni... Itt is van olyan monitor, amin kikapcsolt állapotban is (!) látszik egy program képernyője, egyszerűen bele van égve!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Brumi
senior tag
Újabb infó: a DNN-nél a 20WGX2 ára 174000+áfa. 2 hét a szállítási idő és már lehet kapni. (Szerintem nagyon drága, a külföldi bruttó 550-600 euróhoz képest.... )
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
Nem 180 euró pluszban. 600 euró az ára a tv nélkülinek, és 780 dollár a multimédiásnak. Egy euró kb 1,2 dollár, tehát nincs túl nagy difi közöttük.
A hazai árát korábban leírtam (168960 nettó), a Bull-nál lehet megrendelni. Én tőlük vettem a jelenlegi NEC monitoromat is. (FE991SB CRT).
[Szerkesztve]http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Integra
titán
azért mert jobb
''NEC Display Solutions is entering the widescreen market with the new NEC MultiSync 20WGX², and, in comparison to a classic 20 inch monitor, providing an extra 2.6 cm.''
''With 35 percent more active screen area in the new widescreen format, in comparison to a 19 inch monitor, gaming, looking at digital images and playing videos have become a real experience.''
[link]
egyébként nézd meg az nec honlapját van belőle hagyományos 17es és 19es monitor is.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
180 euro azért szép kis plusz summa.
a beépített hangszóró meg kétlem hogy valaha úgy fog szólni mintha hifire dugnám a cuccost.
bár azért meghallgatnám.
szerintem nekem ez az alap bőven jó lesz
már csak azt kéne tudnom honnan lehet beszerezni és mennyi lesz a végső netto ára...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
PapaMaci
őstag
Nem akarom szétOFFolni a totyikot, de ugy tudom, hogy két tipus van a Parhelia-bol, a 128, illetve a 256MB-os, és mindkettö dual-DVI. (az enyém 128MB-os)
Lényeg, hogy vagy veszek még egy ugyanilyen Samsung 21''-os CRT-t a mostani mellé (vagy kettöt ), vagy sporolok egy kicsit amig nem tudok egy hasonlo minöségü, hasonlo felbontásu TFT-t venni, mint az Apple...
Vagy két X-black -es Sony-t (ha lesz akkora felbontásu...)...mint az közismert...
-
PapaMaci
őstag
Én, ha TFT-t veszek, akkor legalább egy hasonlot, mint az Apple 30''-os kijelzöje.
[link]
2560 x 1600 felbontáson azt hiszem már tényleg elférnék. Söt egy grafikus is kényelmesen. Igaz árban egy kicsit máshol jár... Itthon ~700kHUF......mint az közismert...
-
Brumi
senior tag
Én ha megveszem, akkor nem filmre meg játékra veszem, hanem azért mert ezen elfér majdnem két doksi egymás mellett (erre nekem nagy szükségem van) és a másik monitoromon meg írom a harmadikat.
Egyébként ennek van egy másik változata, amiben van TV-tuner távirányítóval, vannak rajta hangszórók és rendelkezik mindeféle videóbemenettel. Én inkább arra nevezek be, mert az egyben egy szélesvásznú TV is és nem sokkal drágább. Annak 20WMGX2 a típusa és 780 dollárért lehet kapni.http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Arius
aktív tag
Ez tök jó, de mi a francért nyomják állandóan a widescreent? Játékra szerintem baromira nem jó (szvsz)... filmet nézni igen, de azt meg inkább nézed a widescreen (jóval több mint 20''-os) tévéden nem?? Na mindegy, biztos ezt is megveszi vki, mer' csak
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
Integra
titán
-
FTeR
addikt
egy ilyet is el tudnék viselni. rákötném a Fujitsu Siemenses most cikkezett DTR-ére és ááááh
-
Lala77
tag
itt egy dvd pl
[link]
Three Viewing Options: Family Friendly Aspect Ratio 1.66:1; Original Theatrical Aspect Ratio 2.35:1;
amúgy filmje válogatja.. elvileg a 2,35 : 1 arány a mozis a 16/9 az otthonis. (szép nyújtott tévék sikerednének belőle )
[link]
pl ez a 4:3at meg a mozisat..
bocsi, ezek voltak az első találatokingyombingyom
-
Racecam
nagyúr
Jelenleg 3 képarány van az LCD monitoroknál (A TV-k egy más tészta): 4:3 (1024x768, 1600x1200), 5:4 (1280x1024), 16:10 (1440x900, 1680x1050, 1920x1200, 2560x1600).
Egyes újabb játékok támogatják a 16:10 felbontást, minden egyéb sem torzul, ha a natív felbontást használod.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Integra
titán
tetszik a monitor, de pár dolog nem tiszta:
kár hogy ninscen rajta s-video bemenet
jelenleg 2 képarány van: a 4:3 és a 16/9
ez mi a rákért 16/10?
továbbá én az 1050-es függőleges felbontást picit keveslem.
szóval ezzel a képaránnyal valszeg a játékok és minden egyéb torzul..
amúgy nagyon tetsz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Brumi
senior tag
Üdv!
168960 lesz a nettó ára, 2-3 héten belül rendelhető a monitor. Én asszem veszek egyet magamnak, de lehet hogy ebből inkább egy bécsi kirándulás lesz és ott veszem meg azon az említett 600 eurós áron, mert az csak 150k. Ezt azért még meggondolom...http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
_cirmos_
őstag
-
Squirrel
őstag
Ilyen felbontású monitoron a játékok milyen felbontásban futnak?
-
ByB
addikt
Már csak az árára vagyok kiváncsi, bár ha a hasonló felépítésű Viewsonicból indulok ki akkor nem lesz annyira vészes...
-
Apicius
tag
Na egy ilyen jól menne az NEC DVD íróm mellé
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest