Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Olyan iroval mondjuk meg nem talalkozgtam, amelyik ne tudott volna16x-nal kisebb sebessegen irni, legalabb 8x-osan tudott, de asszem a progitol s az alapanyagtol is fugg... S van mar par ev tapasztalatom CD-irasban... Hanem Sony cuccot nemigen ajanlok senkinek, bar az irokkal nem volt baj, de a CD-ROM-ok s a DVD-ROM-ok a garanciaidonel fel evvel tovabb nem birtak ki eddig. Ellenben ritka volt eddig az az LG CuCC, amivel bajom lett volna. Nekem is volt mar ket LG irom, utobbit azert csereltem le, mert adtak erte egy-az-egyben 52x24x52x-es BenQ irot, amit mar regen elcsereltem Samsung combodrive-ra. Bar samsunggal sincsenek jo tapasztalataim, de remenykedem, hogy a combodrive-jaik tartanak.
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
fanatic
aktív tag
Mi ebben az átütő??? :F
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
Agyzuzo
addikt
Igaz, de sok íróval meg nem lehet 16x-nál lassabban írni...
És sok ember szarik rá hogy hányszorosan ír, betolja 32-52x-es írásra azt kész. Régebben viszont az ember kényszerűségből jó alapanyagra írt és lassan. :)Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Ez nem mérvadó... 7-8 éve jobb minőségű lemezeket gyártottak, no meg az írók se épp 52x-esen pörkölték az adatot a CD-re... Az én 1000 éves 1x-esen írt lemezeim is mind olvashatók a FUJIFILM-eket leszámítva (az valami borzasztó szar volt már régen is).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Efreet
senior tag
amikor én legutobb magyar nagykerben néztem, akkor a 'mindentudó' LG volt 46e, a sony 78... jó, nem a duplája, de sokkal több... (nemtudom pontosan a típusszámot, 2-3 hete volt) mindkettö dobozos, belsö, IDE-s
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Efreet
senior tag
semmi, hacsak az nem hogy majdnem feleannyi mint a sony... (az LG tud dvdram-ot is, ráadásul kb ugyanennyi, csak picit lassabb tempóval)
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Keitaro
addikt
Na jó, mostmár megkérdezem, mert nem tudok rájönni. Ebben mi a nagy extra? A Sony írói már jó ideje tudják mindezt, nem? Ráadásul még nem hallottam erről a márkáról, persze ez nem sokat jelent
-
_Volkovy_
nagyúr
Szívesen letesztelem,ha megérkezik Magyarországra :)
-
Efreet
senior tag
és miért néz ki pont ugyanúgy (minden tulajdonságában) mint LiteOn-éknak az ugyanilyen tipusszámú cucca? :F
[L]http://www.cws.net.au/liteon/ldw411s.html[/L]Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Efreet
senior tag
DVD-RAM támogatás nincs? :DDD )
-
jerry311
nagyúr
Cool, kíváncsi vagyok menniy lesz mire ideér na és hogy mennyire megbízható :)))
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest