Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
''vezeték nélküli merevlemezes egységek''
Ez alatt mit kell érteni? -
Háát.
Szerintem kezdi kissé túlzásba vinni az Asus a dolgokat. Én elég sok Asus cuccot vettem, mert pl az alaplapjai nagyon jók (szerintem)
A videókártyái is nagyon királyok voltak még anno Gef 2 korszakig, de mostanában hallok panaszokat rendesen. Nem jó ha túl sok fába vágja a fejszéjét az ember. Azért még reménykedek hogy legalább az alaplapjaikat nem fogják elrontani. -
djyangce
tag
Csak az én szemem káprázik, esetleg nagyon le vagyok maradva...
Az ott tényleg két CPU foglalat egy lapon? -
Hülye az ASUS??? Aristo márkanéven???? A legtöbb embert kirázza a hideg az Aristo hallatán...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest