- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Itt görbüljek meg, de reggel óta nekem is az járt a fejemben, hogy egyfajta TFT-s érintőképernyőként, vagy valamilyen fóliamegoldással ezt meg lehetne csinálni. :) Ha pedig így lenne, akkor nem kellene pontmátrix (legalábbis nem behatárolt), hiszen azon bármilyen kiosztást, méretet, egyebet meg lehet jeleníteni, s nem csak a betűk helyén.
Egyébként az addig oké, hogy ''fillérekért lehet gyártani'' -de ez csak nagy tételre, valóban gyárban való előállításra igaz, otthoni barkácsra semmiképpen...
Ja! Viszont felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne kényelmes? Emlékszem, a szépemlékű Primo is ilyen fóliamegoldású volt (sőt a ZX81, és valamelyik Spectrum is), de azzal nem volt túl nagy élvezet gépelni, mert vagy nem érzékelt semmit, vagy ha ránéztem, már pötyögött, mint az őrült... :) Meg nekem pl. hiányozna az, hogy a billentyű valóban lenyomódjon, majd visszaugorjon... (Ez szerintem ergonómiai szempontból is fontos, ha jól rémlik.)
De hát ki tudja, mit hoz a jövő. :)
Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest