- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Itt görbüljek meg, de reggel óta nekem is az járt a fejemben, hogy egyfajta TFT-s érintőképernyőként, vagy valamilyen fóliamegoldással ezt meg lehetne csinálni. :) Ha pedig így lenne, akkor nem kellene pontmátrix (legalábbis nem behatárolt), hiszen azon bármilyen kiosztást, méretet, egyebet meg lehet jeleníteni, s nem csak a betűk helyén.
Egyébként az addig oké, hogy ''fillérekért lehet gyártani'' -de ez csak nagy tételre, valóban gyárban való előállításra igaz, otthoni barkácsra semmiképpen...
Ja! Viszont felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne kényelmes? Emlékszem, a szépemlékű Primo is ilyen fóliamegoldású volt (sőt a ZX81, és valamelyik Spectrum is), de azzal nem volt túl nagy élvezet gépelni, mert vagy nem érzékelt semmit, vagy ha ránéztem, már pötyögött, mint az őrült... :) Meg nekem pl. hiányozna az, hogy a billentyű valóban lenyomódjon, majd visszaugorjon... (Ez szerintem ergonómiai szempontból is fontos, ha jól rémlik.)
De hát ki tudja, mit hoz a jövő. :)
Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest