Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Ezt gondolom egy orvosi és egy programtervezői szak elvégzése után mondod, ill. emellett most éppen biomérnöki szakon vagy, hiszen ha az előző 2 summa cumladével meglett, akkor mit neked egy 3. diploma.
Közben látom, hogy akinek volt egy csepp esze az le se állt veled/veletek vitatkozni, hiszen lerí rólatok, hogy egyetemre soha nem jártatok, hanem az "én adómból" égisze alatt kívántok önigazolást keresni.
Semmi gond nincs, majd amikor éppen Te vagy valamelyik szeretted éppen orvosi ellátásra szorul, mert amúgy meghalna, akkor hogyan fogsz csápolni, mert nincs orvos. Ha meg éppen lenne, akkor majd odaállok csápolni én is, hogy nehogy már "az én adómból" kelljen már életben tartani (bár ettől nem félek, mert már most is csodaszámba megy, hogy kompetens orvost találjon az ember, hiszen a legerősebb egyetem elvégzése után lehet nem havi 150 nettóval kéne kiszúrni a szemét). Ugye mennyi ész kell az acsarkodáshoz?
Ahhoz már egy iciripicirivel több kellene, hogy rájöjj, hogy éppen a felsőoktatás módszeres tönkretétele folyik és ez éppen egy sokadik lépcsőfok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest