- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
es ha te is tudod,hogy kamu,szobeszed,akkor miert osztod tovabb?
-
kenwood
veterán
Valoban off az Asrock,de ennel a hirnel mar az 5-6 ontopic hozzaszolas is jo dolog,nincs benne tobb.
Gariidovel nem erdemes jatszani.Hiaba gyart jo vgat az xfx,gainward,zotac.Ha az msi,giga,asus,evga 3at ad,azt fogjak vinni az emberek.
Ahogyan az asrock lapot is inkabb megveszik 10%-al dragabban ott ahol 3 ev jar ra (ok vannak tobbsegben).
Ez komoly versenyhatrany a keteveseknek.
Valszeg hosszutavon tobbet buknak rajta,mintha nehany asrock termeket sajat koltsegre javitananak,cserelnenek. -
kenwood
veterán
Megneztem par nagyobb kiskert,es szinte mindenhol 3 ev garanciat irnak az asrock lapokra.
Se csillag,se 1+2 ev,siman 3 ev.
Egyedul az Ipon irja oda,hogy gyartoi garancia,de ok csak ket evet adnak.Szerintem ha a gyartoi garancia barmiben tobb,mint a "sima", akkor azt kutya kotelessege lenne a nem gyartoi garanciat ado boltoknak egyertelmuen feltuntetni.
Azt is aggalyosnak tartom,hogy az utolso 10 javitasra leadott hardverbol (kulonbozo kiskerekrol van szo) mindossze egyet javitottak meg 3 heten belul,az osszes tobbi szinte napra pontosan 30 nap volt.
Raadasul 2-3 alkalommal nekem kellett 4-5 het utan erdeklodni,hogy megis mi a szitu ?
Szerintem ez egy olyan vilagban,ahol mar a gyerek jegyeit is csak a gepen tudod megnezni,teljesseggel elfogadhatatlan.Sajnos itthon baromi gyenge a fogyasztovedelem,es a vasarloi tudatossag is.
-
kenwood
veterán
Ecs
A regi "szep" idok.
Acorp,Tomato es tarsai.
Halisten,mar elmultak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest