Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #176 üzenetére
Nem sértődtem meg csak ha valaki nem ért hozzá ilyen mélységben ahogy Ti, akkor azt sem tudja, hogy mi az amit alapból közölni kell veletek. Semmi gond mindjárt pótlom ezeket.
-Asus G75 VX GTX 670MX 500GB HDD 120GB SSD gyári előtelepített Win8.
-Igen a beépítettről beszélek, mert külön helyreállító dvd-t nem kaptam hozzá.
-Tiszta telepítés alatt azt értettem, hogy formattáltuk az SSD-t, mert ugye a klónozástól az is GPT stílusú lett, így nem volt hajlandó elfogadni a rendes letöltött Windows 8-at. Miután formattáltuk így felment rá a Win8, de csak a próbaváltozat, mert nem tudta aktíválni magát-érthetően. Illetve egy aktívátorost is próbáltam és azért mondtam, hogy nem legális.
A boltba már reklamáltam, de nagyon alapszintű a segítség.
Kaptam egy linket egy Windowsról, töltsem le, majd azzal regisztrálódik, ráadásul angol nyelvű volt. Vegyem ki az SSD-t úgy próbáljam, ezeket már mind kipróbáltam, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetésNapjainkban az SSD meghajtók már természetes elemei hordozható- vagy asztali konfigurációnknak, folyamatosan...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest