- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Min 40+ Játékfejlesztők meg módosítunk pár sort egy konfigurációs file-ban illetve kódban, és máris lesz értelme a 4+ magos gémer gépeknek
Pláne most hogy már végre a renderengine-k is kezdenek megbarátkozni a rendes thread kezeléssel (részben hála a VR igényeinek is).
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
nubreed
veterán
Engem egyedül azért érdekel a nagyobb mag/thread szám, mert hobbiból szoktam 3D renderelni olykor ezt azt, nem vagyok profi grafikus de mindig is érdekelt a 3D modellezés. És én csak örülök, ha elfogadható áron kaphatok majd egy olyan cpu-t ami többet tud mint a jelenlegi 4/8 core i7 3770k -m, mind játékok, mind renderelés alatt. Sokszor azért hagytam félbe egy projektet, mert semmi kedvem nem volt kivárni azt az akár 24 óránál is többet, amíg elkészül a render. Sőt, ez egyre jobban visszafog. Viszont mivel nem ebből élek, nem is fogok 1000+ $ -t kiadni egy HEDT cpu-ért.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- I3-6100T Intel