Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
Én egy olyan házat látnék szívesen, ami szépen illeszkedik a szoba hangulatába, olyan bútorszerű és senki nem mondja meg róla, hogy számítógép. Én szeretem a dolgokat elrejteni, hogy csak a fontos dolgok legyenek szemelőtt. Pont ezért én általában az asztal alatt tartom a gépem, hogy több munkafelület maradjon. De mivel van hogy mozdítani kell a gépet a könnyebb mozgás érdekében kereket szerelnék rájuk esetleg lehetnének ezek is rejtve. Én speciel nem szeretem a csicsás megvilágított belsőt nálam a számítógép elsősorban munkaeszköz, de azért a belseje legyen könnyen átlátható, a kábelek legyenek szépen elvezetve és viszonylag lehessen mindenhez könnyen hozzáférni, ha szerelni kell.
Nagyjából most ennyi jutott eszembe.Formavilágot tekintve talán a svéd bútoráruház koncepcióit tudnám elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok! Pár éve belekezdtem egy számítógépház tervezésbe. A cél egy szép, csendes, komfortos és...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Új, bontatlan! Xiaomi Sound Outdoor (30 W) - 2 év garancia!
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest