- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz atti_2010 #103 üzenetére
Ha nem kéne erős proci, vennék egyet 30-35 körül, persze intelt, mert kimutathatóan jobb, mint a hasonló áru amd.
Hidd el, én lettem volna a legboldogabb, ha egy olcsó 8120-assal vigyoroghattam volna mint a tejbetök, hogy ,,vááá, ez jobb mint a 2500k''.
És igen, nem fogok amd-t venni, mert 1, gyengébb, és 2, drágább. Nem értem miért nem bírod felfogni, hogy amd játékra, videóvágásra meg ilyenekre nem jó. Néha-néha játszani egyet, arra esetleg. Hiába az erős apu, ha a proci gyenge, nem sokra mész. Bár gondolom arra azért figyelt az amd, hogy ne cpu limit legyen...Ha olcsó pc kéne, megvenném az egyik A6-ost, mini házat, passzív táppal, és 70-ért maximum lenne egy netezős, officos, média centernek is használható házam.
Ha játékra amd-t akarnék, vennék gépet 220-235 között, ami megfelelne egy 200-215 ezres intelnek... nagyon maximum 215 ezres intel gépnek. Hülye lennék játékra amd-t venni, most írom sokadszorra: drágább, és rosszabb.
Mutass már valami tesztet, én hozom az árakat:
Intel 2500K: 52-55 eFt
AMD Fx 8150: 55-58 eFtAMD Fx 8120: 43-44 e Ft
Intel i5 2400: 43-45 eFtAMD Fx 6100: 33-34 e Ft
Intel i3-2120: 34 eFtOks, most már azért beálltak az árak, de pár hónapja még röhejesen drágább volt az amd. Ez most kb. egy szint, a 6100 vs. 2120 biztos, bár ha olcsón vennék, már elgondolkodnék a fogyasztáson is...
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest