Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigobert

tag

válasz r-chee #34 üzenetére

A MyActionCam-nél szoktak készíteni összehasonlító videókat. Be lehet menni, meg lehet nézni, megosztanak tapasztalatokat pro és kontra. (Dolgoztam ott, és korrekt tájékoztatást adtunk minden típusról.)
    Az utómunkával nem feltétlen értek egyet. Hiszen sok érdeklődőt kellett lehűteni, hogy nem azt fogják kapni, amit a reklámban láttak. Különben egy százezres kamera megváltaná a filmipart? A Ghost-nál az volt az ötlet, hogy olyan képet kapsz, amit a reklámban is látsz. Ráadásul ezen a wifi mellett van loop funkció is, ami évekig csak a VIO-ban volt.

Én személy szerint elfogult vagyok. Nekem szimpatikusabb a Drift. Ennek ellenére simán meglehet, hogy a H3 jobb felvételt készít, de nekem pl. 35k-t nem ér meg azt a pici különbség.

Aki meg komolyan videózik, az szerintem nem 1db akciókamerával forgat.

• BaLee

addikt

válasz r-chee #34 üzenetére

Szeritem nem annyira nehéz. Kell egy lelkes tesztelő aki 1-1 napot eljászik minden kamerával, kipróbálja melyik mit tud, aztán beállítja ugyanazt a felbontást és az általa preferált legjobb beállítást mindegyiken, és mehet a teszt. A többit már a tesztvideók visszaadják. Amúgy sem hiszem, hogy túl sok dolgot lehet állítani az ilyen akciókamerákon egy igazi videókamerához képest.

Teljesen objekítv tesztet nem lehet csinálni úgysem, sőt nem is kell, ha egy tesztelőt megfog valamelyik kamera amitől kicsit elfogultabb lesz iránta azt bele leheít írni a tesztben. A kamera specifikációi amúgy is elég objektív dolgok pl. felbontás/fps, képstabilizátor van/e vagy nincs, rögzítési lehetőségek. Stb.

Új hozzászólás Aktív témák