Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
A MyActionCam-nél szoktak készíteni összehasonlító videókat. Be lehet menni, meg lehet nézni, megosztanak tapasztalatokat pro és kontra. (Dolgoztam ott, és korrekt tájékoztatást adtunk minden típusról.)
Az utómunkával nem feltétlen értek egyet. Hiszen sok érdeklődőt kellett lehűteni, hogy nem azt fogják kapni, amit a reklámban láttak. Különben egy százezres kamera megváltaná a filmipart? A Ghost-nál az volt az ötlet, hogy olyan képet kapsz, amit a reklámban is látsz. Ráadásul ezen a wifi mellett van loop funkció is, ami évekig csak a VIO-ban volt.Én személy szerint elfogult vagyok. Nekem szimpatikusabb a Drift. Ennek ellenére simán meglehet, hogy a H3 jobb felvételt készít, de nekem pl. 35k-t nem ér meg azt a pici különbség.
Aki meg komolyan videózik, az szerintem nem 1db akciókamerával forgat.
-
BaLee
addikt
Szeritem nem annyira nehéz. Kell egy lelkes tesztelő aki 1-1 napot eljászik minden kamerával, kipróbálja melyik mit tud, aztán beállítja ugyanazt a felbontást és az általa preferált legjobb beállítást mindegyiken, és mehet a teszt. A többit már a tesztvideók visszaadják. Amúgy sem hiszem, hogy túl sok dolgot lehet állítani az ilyen akciókamerákon egy igazi videókamerához képest.
Teljesen objekítv tesztet nem lehet csinálni úgysem, sőt nem is kell, ha egy tesztelőt megfog valamelyik kamera amitől kicsit elfogultabb lesz iránta azt bele leheít írni a tesztben. A kamera specifikációi amúgy is elég objektív dolgok pl. felbontás/fps, képstabilizátor van/e vagy nincs, rögzítési lehetőségek. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest