Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
A cég addig adja amíg azt nem mondja egy termékre hogy EOL - End of Life az adott termék (nincs tovább árusitva/gyártva).
A magyar boltoknál ebből semmi sem látszik... ezt nagy valószínűséggel csak a gyártóval tudod lebulizni RMA keretein belül. Ha még nem EOL a termék és elromlik a bolt által adott garancián túl.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
** For Russia the lifetime warranty is determined to be for a period of ten (10) years from the date of purchase by the original end user customer. [link]
régen arra tippeltem, hogy az élettartam gari a ramoknál 10 év.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Elvileg amíg a termék gyártásban van. Élettartam garis SDRAM-ot pl. hiába akarnál gariztatni, ha már évek óta nincs olyan futószalag, ahonnan keríthetnek neked olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi