Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Valami fekete közeleg…
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
"mind hozzák az 5 Ghz-el all-core" szerintem ez elhamarkodott kijelentés 1 retail eredmény után. Lucky_noob szokás szerint hű a nevéhez, egy random bolti példánnyal azt lehozni nitroval amit der8auernek az ASUSnál válogatott ES példánnyal, nem semmi teljesitmény. de átlag felhasználók, gamerek nem hiszem, hogy ezért kiadnának bármennyi felárat. én csalódott vagyok, a 8 magos coffee lake-et vártam lehozni computexen nem egy rebrandelt 8700K-t.
-
Achill3uS
nagyúr
az sajnos nem lesz elég. fizikailag moddolni kell a cpu lábakat a microkód módositott bios után. de gyakorlatilag Asrock Z170-eken kivül nem sok lapot láttam amihez csináltak ilyen biost.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest