Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem c&c-kből (hasonló logika alapján, mint a tiéd: 90%-ban a skirmish érdekelt meg a multi... a single-t tréningként kezeltem... habár mondjuk a tiberian sun-nál meg a ra1-2-nél a sztorira is figyeltem...) multira a tiberian sun meg a ra2 volt a 2 legjobb... azokkal rengeteget játszottunk... a ra2-ben a kieg. rengeteg poénos lehetőséget is hozott... a "mentalistákkal" eltérítgettem minden jószágot, ivánnal felszereltem őket robbanószerrel és küldtem az ellenfél bázisára... haverok csak néztek, amikor besétált hozzájuk a robbanó tehén/krokodil/majom

a red alert3 viszont egy óvodásoknak készült béna akármi lett cs*csös/latex-cuccos csajokkal, hogy "ráálljanak" a játékra
valahogy irtó béna lett és 2-3pálya után el is ment teljesen a kedvem tőle... (a red alert2-t viszont előkeresem szerintem és nekiülök megint... az jókis szórakoztató játék) bízok benne, hogy a c&c4 jóra sikeredik... puding próbája az evés... 1 lehetőséget biztos kap majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

valahogy irtó béna lett és 2-3pálya után el is ment teljesen a kedvem tőle... (a red alert2-t viszont előkeresem szerintem és nekiülök megint... az jókis szórakoztató játék) bízok benne, hogy a c&c4 jóra sikeredik... puding próbája az evés... 1 lehetőséget biztos kap majd...