Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti2

csendes tag

Én elég sokat grafikázok, mostmár hálistennek mac-en.
    pár hónapja, volt nálam 4 db 1.7mFt-os (nettó nagyker) Dell Precision Workstation 470 PC duál 3.06 Ghz-es procikkal, 2 gb rammal, Matrox videó kártyával, gondoltam teszetljük le ugyanis az akkori P4 3.2Ghz-es 1 Gb ramos gépem folyamatosan belassult 1-2 óra photoshop/illustrator/flash után (csak a restart segített persze resettel), és ki gondolta volna ezen is ugyan az a jelenség lépett fel (2 dell gépet is kipróbáltam) 1-2 óra után feladta, behalt az oprendszer, a fenti programok használata közben. szenvedett a duál proci hogy photoshopból átváltsak illustratorba, vagy flashbe beimportáljak egy képet, percekig tartottak ezek a dolgok nagy vinyókerregés közepette... Sajnos a pc világban az oprendszer ami a leginkább el van cseszve...
    Pár hónapja megvettem a G4-es powerbook-omat, ami 1.5 Ghz-es és 1.5 Gb rammal játszik, és tökéletesen megy a több órás grafikázás, nyugodtan váltogathatok a programok között, megy minden mint a karikacsapás...
    hátt ennyi, lehet anyázni, hogy megszállot mac-es meg mittomén... kb 10 évig pcztem, P1-100Mhz-el kezdtem, még dos 6.22-vel (még 3D Studio R4-et is használtam dos alatt), pár hónapja van mac-em, de pc-t többet nem veszek akármennyit is kell spórolnom egy másik/újabb mac-ért...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák