Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti2
csendes tag
Én elég sokat grafikázok, mostmár hálistennek mac-en.
pár hónapja, volt nálam 4 db 1.7mFt-os (nettó nagyker) Dell Precision Workstation 470 PC duál 3.06 Ghz-es procikkal, 2 gb rammal, Matrox videó kártyával, gondoltam teszetljük le ugyanis az akkori P4 3.2Ghz-es 1 Gb ramos gépem folyamatosan belassult 1-2 óra photoshop/illustrator/flash után (csak a restart segített persze resettel), és ki gondolta volna ezen is ugyan az a jelenség lépett fel (2 dell gépet is kipróbáltam) 1-2 óra után feladta, behalt az oprendszer, a fenti programok használata közben. szenvedett a duál proci hogy photoshopból átváltsak illustratorba, vagy flashbe beimportáljak egy képet, percekig tartottak ezek a dolgok nagy vinyókerregés közepette... Sajnos a pc világban az oprendszer ami a leginkább el van cseszve...
Pár hónapja megvettem a G4-es powerbook-omat, ami 1.5 Ghz-es és 1.5 Gb rammal játszik, és tökéletesen megy a több órás grafikázás, nyugodtan váltogathatok a programok között, megy minden mint a karikacsapás...
hátt ennyi, lehet anyázni, hogy megszállot mac-es meg mittomén... kb 10 évig pcztem, P1-100Mhz-el kezdtem, még dos 6.22-vel (még 3D Studio R4-et is használtam dos alatt), pár hónapja van mac-em, de pc-t többet nem veszek akármennyit is kell spórolnom egy másik/újabb mac-ért...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Mac mini kiváló példa arra, hogy lehet az egyértelmű célcsoportnak szóló letisztult célhardvert készíteni.
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Bundle topik
- Kompakt vízhűtés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Roborock S5 Max robotporszívó feltörlőfunkcióval
- ASUS X571GT i5-9300H / GTX1650 / 16 GB DDR4 / 120 Hz kijelző
- Core i5 760 processzor, 8GB Kingston HyperX DDR3 ram, Gigabyte P55-USB3 alaplappal
- ZTE MF971R LTE hordozható wifi router
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost 12 GB - Patika állapot, 14 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest