Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Integrált vga-val szaggat. Low detailen éppen játszható (Radeon 3300), de annyira felhevíti a chipet, hogy sikerült a Win7 történelmének első fagyását produkálnom.
Legalábbis nálam. Furcsa, pedig eléggé fapados a külső.
-
kovsol
titán
aki most szedte le az első részt annál elindul? nekem Loading és semmi nem történik
-
HXY
addikt
iPad-re mikor fog megjelenni?
-
Silenzio
addikt
Kalandnak közepes, de BTTF rajongóknak kötelező. Azaz a fél világnak. A másik fele még nem látta.
-
elithun
őstag
Ebben a hírben benne van a link.
(10. szerkesztésre csak jó lett.)(#8) Lenry: még él az ajánlat, most regisztráltam ~10perce, és megkaptam a játékot.
-
GeryFlash
veterán
hol lehet letölteni ingyen?
-
kovsol
titán
most le tudom tölteni az első részt amit ingyen lehetett megkapni, na meglesem kicsit késve
-
kexksz
addikt
Első nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest