- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Nem azt mondtam, hogy OpenCL 2.0 = SVM, hanem hogy az az egesznek az apropoja, az indokolta a major verzio ugrast kapasbol. Vannak mas ujdonsagok is, amiket tamogathat egy dGPU is. Es nyilvan az SVM bizonyos funkcioit tamogatni lehet dGPU-val is, mint ahogy az nVIDIA oldalan, a CUDA-ban is van megosztott memoria, de a legtobb esetben ez inkabb csak potcselekves, mint valoban hasznos feature. Ha ezzel egy adott dGPU meg tud felelni az OpenCL 2.0-nak (amihez valoban nem kell SVM, rosszul emlekeztem, lasd lentebb), az tok jo, de en me'g nem lattam olyan AMD dGPU-t, ami SVM-et tamogatna, ill. ami a device kapcsan OpenCL 2.0 verziot riportolna magarol. Es egyik sem tamogatja a cl_amd_svm egyedi OpenCL kiterjesztest sem. Nyilvan meg lehetne oldani, takolassal meg trukkozessel egy dGPU kapcsan is az SVM tamogatast, de ez SZVSZ inkabb egy felesleges marketing huzas lenne, mint valoban hasznos feature. Kulonosen mivel ha valakinek pont az SVM-re van igenye, akkor remek SVM-képes APU-t vasarolhat mar most is (pl. Carrizo).
Szerk.: Sz'al utananeztem, es elvileg ezek a kiterjesztesek szuksegesek az OpenCL 2.0-hoz:
cl_khr_3d_image_writes
cl_khr_byte_addressable_store
cl_khr_depth_images
cl_khr_global_int32_base_atomics
cl_khr_global_int32_extended_atomics
cl_khr_image2d_from_buffer
cl_khr_local_int32_base_atomics
cl_khr_local_int32_extended_atomicsEzek kozul a cl_khr_depth_images-et nem tamogatja az R9 380 (Antigua), a tobbit tamogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat az INDE kivezetésével visszaállít minden eredeti fejlesztőkörnyezetet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Arena Breakout: Infinite
- Melyik tápegységet vegyem?
- Biliárd és snooker topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest