- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
Sray500 #4071 üzenetére
Ezt találtam
Na, szereztem pengetőket. Az első túl lágy volt, úgyhogy mehettem vissza az üzletbe egy másikért. Szegény faszinak kissé kikerekedett a szeme, amikor megmondtam neki, mire is kéne. :-D
A hátlap lebontása relatíve gyorsan ment. A kütyü tetején, az USB csatlakozó mellett, a sarok felé lehet meglazítani annyira a hátlapot, hogy az első két fülecske elengedje. Utána határozott, de nem erőszakos mozdulatokkal egyenként ki lehet pattintani a füleket körbe.
Szóval a hátlap lekerült, de aztán itt be is fejeztem a részemről a barkácsolást. Ahhoz, hogy az SD foglalathoz hozzáférjek normálisan, gyakorlatilag az atomjaira kéne cincálni az egész cuccot, ennyit nekem nem ér meg ez az egész. A kütyü így is üzemel, a belső tárhelye majdnem 14 GiB, plusz OTG rá tudunk dugni pendriveot.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4060 üzenetére
http://www.4shared.com/office/-TXliDkice/sys1.html?
sys fájlt cseréld ki.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4052 üzenetére
Nekem igo primo 2 van rajta. full eus.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
SztiviVander #4049 üzenetére
Videó kamerára gondoltam nem webkamerára.A kamera érzékeli ,hogy rádugtam ,de a tablet nem...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Ja és a kamerám is felismeri a tabletet, de a tablet nem csinál semmit...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Igo primo felbontás hiba van . valaki elküldené a sys-jét? mert a felbontással van valami baja mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest