Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
qwertly #3428 üzenetére
Üdv, ha az neked elég, hogy a tableten végezz fájlműveletet, akkor a gépeden - Windows alatt - simán megosztod (jobbklikk megosztás), és a tabon az EsFileExplorer segítségével eléred az adott megosztást - én ezt szoktam használni, nekem bőven megfelel.
Fordított esetben - számítógépen végzed a fájlműveleteket - root szükséges, leszedsz egy samba share-re képes progit, azon belül csinálsz megosztást - amit utoljára néztem az megosztott mindent (kivéve a system-et) - majd a gépen kitallózod - mint egy normál Windows-os megosztást.
A fenti két eset úgy működik, ha a gép és tablet közös hálózaton vannak - pl. közös router.
Vagy, Windows alatt ad-hoc hálózatot kell létrehozni, és arra csatlakozni, ezzel bárhol, bármikor tudod csatlakoztatni a wifi képes eszközöket - pl. laptop - tablet. Ez működött az egyik készülékemen - CyanogenMod 7-es ROM-mal -, de volt amivel nem - 2.3.6-os stock Android, konkrétan a MemoPad-dal nem próbáltam ki, nem teljesen ördöghöz való megoldás ez sem - Vista fölött netet is meg lehet így osztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest