- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz pusszycat #58 üzenetére
Ha olyan lenne, hogy veszítenék rajta x összeget egy ramszünet miatt, hidd el lenne.
De mivel max annyi a baj, hogy újraindul a gép, vagy az 5. után el sem indítom mert felesleges, addig nem érdekel míg nem gátol semmiben sem vagy nem vesztek rajta.
De ahol vesztenek akár pár ezret vagy milliót esetleges munka miatt, ott igenis megéri. Nem hogy több millió dollárt.
Ezt csak azért mondtam, hogy írták költözzön ide a gyár, itt se cunami, se árvíz semmi sincs..
Amíg egy sima szél miatt is áramkimaradás vagy más hasonló van, addig pont nem itt kéne "építeni" ilyen dolgokat.
Arról nem is beszélve, 2 cm hó is elbánik az országgal. -
erer1000
őstag
válasz pusszycat #45 üzenetére
Most figyelj.
Van nálunk szakon egy lány aki azért jött gépészre mert neki kell egy diploma csak, es itt volt alacsony a ponthatár.Csúszás nélkül végig magolja csak, de szakmailag nagy nulla közben, és mondta hogy műkörmös akar lenni diploma után...
Ezért aztán megérte
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
hallador
addikt
válasz pusszycat #32 üzenetére
A gyár maga nem régi. Lehetnek ilyenek. Amúgy ki mondta, hogy a Samsung nyomta ki a cikket és nem valaki felkapta, kiszivárgott stb? Csak kérdezem, nem védem őket, de szerintem megint ne abból indulj ki, milyen az otthoni közélet. (Mert akkor nem szamszung, hanem semmi nem lenne, mint ahogy semmi nincs is a régi magyar gyárakból).
Nekik igencsak nagy szégyen ha ilyen történik. Nem szokás a "legtöbbet dolgozunk" mentalitásból, mert ők tényleg dolgoznak.A másik, hogy én azért örülnék, ha egy ilyen színvonalú gyár lenne otthon, de akár Európába is, persze jobb 0 mentalitással rendelkező (szó szerint 0) nemzet tagja ként fikázni valakit, mint esetleg elhinni azt ami a valóság.
Ha csak a magyarok ennyire tudnának megoldani a semmit, ahogy szokták általában, akkor már jobban állnánk, na de fikázni az nagyon megy....The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
függesztették fel egy áramellátó kábel hibája miatt
Azt tudjuk, hol volt az a kábel, ami tönkrement? Szerintem a Dél-Koreában nem magyarok laknak, meg nem Lölö irányítja céget (szerencsére). Szerintem ilyenre, hogy Diesel Generátor gondoltak, meg az ilyen gyárakban 8 betáp szokott lenni. Itt valami a gyáron belüli áramkimaradás volt, és nem a komplett gyár állhatott le, hanem valamelyik része.
Szerintem ne abból indulj ki, hogy lölö, meg lézer jankó összeállnak és csinálnak gyorsan egy forájdzsít.
Szerintem ez a gyár több mesterséges tóval felépített, több generátoros, sok betápos kb egy kerületnyi méretű gyár.
Szóval azért nem kellene ilyet mondani, konkrétumok nélkül. Egy hírre alapozva, ami nem tartalmaz semmilyen tényt a kialakult áramkimaradásról.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla